Meklē idejas jaunam peldkostīmam? Talkā var nākt slavenību bikini mode. FOTO
Alanisa Morisete, Elija Gouldinga un Kortnija Stodena.
Slavenības
2014. gada 20. maijs, 05:28

Meklē idejas jaunam peldkostīmam? Talkā var nākt slavenību bikini mode. FOTO

Jauns.lv

Kas gan tā būtu par vasaru bez pludmales priekiem! Siltais laiks arī mūs mudina pārskatīt drēbju skapja atvilktnes un apdomāt, – varbūt laiks jauna peldkostīma iegādei. Lūk, kādus bikini šopavasar izvēlas sabiedrībā zināmas sievietes.

Mēdz teikt, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Savu „uzvaras gājienu” turpina punktiņi jeb pumpainais prints, kas aktuāls bija arī mūsu māmiņu un vecmāmiņu jaunības gados. Daži dizaineri jau nodēvējuši punktaino auduma apdruku par modes antidepresantu, jo šis raksts raisot jautru un dzīvespriecīgu noskaņu. Punktiņu apdruka parādījusies arī peldkostīmu modē. Arī slaveno dāmu skapī ir pa kādam punktota printa peldkostīmam. Tāds manīts kanādiešu dziedātājai Alanisai Morisetei, kad viņa atpūtās pludmalē kopā ar ģimeni, kā arī uzmanību alkstošajai seksbumbai Kortnijai Stodenai.

Aizvien iecienīts ir leoparda prints. Šādus bikini atpūtai kūrortos šopavasar izvēlējušās arī dziedātājas un aktrises Vanesa Hadžensa un Ešlija Tisdeila.

Dizaineri kā vienu no vadošajām pludmales modes tendencēm šogad nosauc viendaļīgo peldkostīmu. Tādā šogad liedagā manīta dziedātāja Elija Gouldinga un aktrise Rosario Dausone.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press