"Ideālie vakariņotāji" starp ēdienreizēm ampelējas ar krāsām. VIDEO
Šīs nedēļas TV šova „Gandrīz ideālas vakariņas” dalībnieki – Aija Andrejeva (no kreisās), Ivars Kalniņš, Haralds Silovs un Gunta Līdaka – uzgleznoja gleznu, ko nodos labdarības izsolei.
Slavenības

"Ideālie vakariņotāji" starp ēdienreizēm ampelējas ar krāsām. VIDEO

Jauns.lv

Šovakar TV šovā „Gandrīz ideālas vakariņas” ātrslidotājs un šorttrekists Haralds Silovs uzņēma savās mājās dziedātāju Aiju Andrejevu, Latvijas Raidorganizāciju asociācijas izpilddirektori Guntu Līdaku un aktieri Ivaru Kalniņu.

"Ideālie vakariņotāji" starp ēdienreizēm ampelējas...

Sportists viesus uzņēma modernā mansarda dzīvoklī, kur dzīvo kopā ar draugiem. Haralds pagatavoja trīs netradicionālus ēdienus pēc receptēm, kuras bija aizguvis, ceļojot un dzīvojot ārzemēs.

Pēc otrā ēdiena nobaudīšanas Haralds un pārējie viesi ķērās pie krāsām un otām, un visi kopā uzgleznoja košu gleznu. Haralda mērķis ir šo gleznu nodot viņa drauga dibinātājam labdarības fondam RH3, kas gleznu izsolīs izsolē. Izsolē iegūtā nauda tiks novirzīta ar vēzi slimo bērnu ārstēšanai.

Par jauko vakaru Haralds no visiem viesiem saņēma vienlīdz augstas atzīmes - 10 balles. Šobrīd viņš un Gunta Līdaka ir ieguvuši maksimālo vērtējumu – 30 balles. Jau rīt pie dziedātājas Aijas Andrejevas noskaidrosies šīs nedēļas uzvarētājs.

TV šovs „Gandrīz ideālas vakariņas”. Ciemos pie Haralda Silova

Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no video, publicitātes