Toma Krūza bijusī sieva nēsā 8 gadus veco meitu Suri uz rokām. FOTO
Keitija Holmsa aizvien meitu nēsā uz rokām, kaut arī jaunkundzei jau ir liela. Viņai ir astoņi gadi.
Slavenības
2014. gada 4. jūnijs, 10:37

Toma Krūza bijusī sieva nēsā 8 gadus veco meitu Suri uz rokām. FOTO

Jauns.lv

Populārā aktiera Toma Krūza (51) bijusī sieva Keitija Holmsa (35) nesen redzēta Ņujorkas Centrālparkā kopā ar abu kopīgo meitu Suri, kura jau sasniegusi astoņu gadu vecumu.

Toma Krūza vienīgo bioloģisko bērnu – meitu Suri Krūzu – uzskata par vienu no privileģētākajiem bērniem pasaulē. Taču pastaigājoties parkā, viņa atstāj visparastākās jaunāko klašu skolnieces iespaidu. Meitenīte draiskojās kopā ar vienaudžiem, spēlējās zālājā, bet pēc tam, kad nokrita un sasitās, Suri pieskrēja pie mammas un uzprasījās, lai viņu paņemtu uz rokām, kā mazotnē.

Suri Krūza ir modes dāma jau no agras bērnības. Viņa bija tikai trīs gadus veca, kad nēsāja 850 dolāru vērtu „Salvatore Ferragamo” rokassomiņu. Meitenes garderobe jau trīs gadu vecumā bija novērtēta vairāk nekā divu miljona dolāru vērtībā! Dizaineru darinātu apavu mazajai modes dāmai ir vairāk nekā 100 000 dolāru vērtībā. Taču, dodoties uz parku spēlēties ar citiem bērniem, Suri bija izvēlējusies tumšu vienkārša piegriezuma kleitiņu un košas, gaiši zilas zeķubikses.

Suri mācās prestižajā Ņujorkas Svētās sirds klostera skolā. Tur viens mācību gads vecākiem izmaksā 39 265 dolāru. Lai arī meitenes garderobe novērtēta ar sešu ciparu skaitli, skolā viņa ģērbjas tāpat kā citi, nēsā formu: baltu blūzīti ar īsajām piedurknēm un sarkanus ar baltu svārciņus. Tāda pat skolas forma pirmajā sezonā bija arī jauniešu iemīļotā seriāla „Intrigante” galvenajai varonei. Baumo, ka tieši Suri skola kalpojusi kā iedvesmas avots seriāla veidotājiem. Šajā skolā mācījusies arī dziedātāja Lady Gaga.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press