Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Tā sabiedrības krējums nosvinēja Dzintaru koncertzāles sezonas atklāšanu. FOTO
Apburošā akordeoniste Ksenija Sidorova un viņas skatuves partneris, horeogrāfs un dejotājs Kirils Burlovs.
Slavenības

Tā sabiedrības krējums nosvinēja Dzintaru koncertzāles sezonas atklāšanu. FOTO

Jauns.lv

Pēc grandiozā klasiskās mūzikas koncerta, ar kuru tika atklāta Dzintaru koncertzāles vasaras sezona, sabiedrībā populāri ļaudis – politiķi, uzņēmēji un mūziķi – kopā ar koncertzāles jaunievēlēto valdes priekšsēdētāju Guntaru Ķirsi atzīmēja vasaras sezonu, kas solās būt bagāta ar dažādiem koncertiem un festivāliem.

Tā sabiedrības krējums nosvinēja Dzintaru koncertz...

Dzintaru koncertzāles teritorijā aiz VIP kafejnīcas tuvāk Jūrmalas kāpām bija speciāli par godu Dzintaru koncertzāles sezonas atklāšanas svinībām ierīkota telts. Tur arī visa vakara garumā norisinājās svinīgais bankets. Svinības atklāja jaunievēlētais Dzintaru koncertzāles valdes priekšsēdētājs Guntars Ķirsis un Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.

Svinību viesi tika cienāti ar dažādām aukstajām uzkodām, malkoja vīnu un šampanieti.  Pasākuma viesu vidū varēja manīt  Latvijas Nacionālās operas direktoru Zigmaru Liepiņu ar kundzi dziedātāju Mirdzu Zīveri, Eiropas Parlamenta ievēlētā deputāti  Ivetu Griguli ar meitu, eksprezidentu Valdi Zatleru ar kundzi Lilitu, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētāju Andri Jaunsleini, SIA „Alfor” valdes priekšsēdētāju un mākslas mecenātu Jāni Zūzānu ar kundzi, arhitekti un politiķi Inesi Aizstrautu un daudzus citus sabiedrībā zināmus ļaudis. Pasākuma viesi lielākoties laiku vadīja sarunās, un neilgi pirms pusnakts svinības jau bija noslēgušās.

Dzintaru koncertzāles vasaras sezonas atklāšanas koncerts

Dzintaru koncertzāles vasaras sezonas atklāšanas koncertā 2014.gada 6. jūnijā uzstājās tubas virtuozs Kaspars Šmits, akordeoniste Ksenija Sidorova, pianists Vestards Šimkus, ...

SIA „Alfor” valdes priekšsēdētājs un mākslas mecenāts Jānis Zūzāns (no kreisās) un Latvijas Nacionālās operas direktors Zigmars Liepiņš.

Dzintaru koncertzāles sabiedrības krējuma viesi

Latvijas diženie mūziķi sniedz koncertu Dzintaros

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja arī pasaulē populārie akadēmiskās mūzikas mākslinieki – akordeoniste Ksenija Sidorova un pianists Vestards Šimkus. Ksenija sarunā ar Kasjauns.lv pastāstīja, ka ir ļoti priecīga par katru brīdi, ko pavada dzimtajā Latvijā. Atšķirībā no kolēģa Vestarda Šimkus, kas pirms sezonas atklāšanas koncerta bija devies izpeldēties jūrā, Ksenija tikai aizstaigāja līdz jūrai to apskatīt. Jau agrā rīta stundā Ksenija ar savu 20 kilogramus smago akordeonu lidoja prom un Mančesteru Anglijā, kur viņai paredzēta uzstāšanās.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders