Džonijs Deps izmainījies līdz nepazīšanai. FOTO
Džonijs Deps jaunajā filmā atveido nežēlīgo gangsteri Džeimsu Baldžeru. Un ir tuklāks.
Slavenības
2014. gada 8. jūnijs, 13:31

Džonijs Deps izmainījies līdz nepazīšanai. FOTO

Jauns.lv

Populārais amerikāņu aktieris Džonijs Deps šobrīd filmējas gangstera lomā filmā „Black Mass”.

Džonijs Deps topošajā kinofilmā atveido Džeimsu Baldžeru (84), kura iesauka bija Vaitijs. No aizvadītā gada septiņdesmito gadu sākuma līdz pat deviņdesmito gadu beigām viņš bija barvedis īru gangsteru bandām Bostonā. 16 gadus no savas dzīves Baldžers pavadīja bēguļojot, taču pat tas viņam netraucēja kļūt par leģendāru personību. Šis gangsteris pat bija prototips Džeka Nikolsona atveidotajam tēlam filmā „The Departed”.

Džeimsu Baldžeru visbeidzot arestēja 2011. gada jūnijā. Savukārt 2013. gada augustā viņu atzina par vainīgu 11 slepkavībās un desmitiem citu noziegumu, no kuriem daudzus viņš pastrādājis, darbojoties kā FIB ziņotājs.

Sākotnēji bija plānots, ka par leģendārā gangstera lomu Džonijs Deps saņems honorāru 20 miljonu dolāru apmērā, taču sponsoru mazās ieinteresētības dēļ atalgojums samazināts precīzi uz pusi – līdz 10 miljoniem dolāru.

Pēc šāda lēmuma paziņošanas, Deps atteicās piedalīties šajā projektā, taču šā gada janvārī producentiem tomēr izdevās pierunāt aktieri atgriezties. Šobrīd Bostonā pilnā sparā risinās darbs pie Baldžera asiņaino darbu atspoguļošanas kinofilmā. Viņš ir līdzdarbojies 19 slepkavībās un vēl neskaitāmos citos noziegumos – narkotiku tirdzniecībā, reketā utt..

Lomas dēļ Džonijs Deps vizuāli ir mainījies līdz nepazīšanai. Aktieris ir pieņēmies svarā un nēsā parūku. Filmēšanas laukumā viņu apciemojusi arī līgava – aktrise Ambera Herda.

Džonijs Deps un Ambera Herda filmēšanās laukumā

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press