Kombuļu Inesei pamatīgas tiesu lietas. Ar bijušo vīru abi cīnās par alimentiem
Ēriks un Inese kā ģimene kļuva slavena TV šovā „Latvijas Zelta talanti”, kur uzstājās grupā „Kombuļi”.
Slavenības
2017. gada 13. marts, 12:01

Kombuļu Inesei pamatīgas tiesu lietas. Ar bijušo vīru abi cīnās par alimentiem

Jauns.lv

Dziedātāja Inese Adario, kas plašāk pazīstama kā Kombuļu Inese, iesaistījusies ļoti savdabīgā tiesvedībā – pāris mēnešu pēc šķiršanās no itāļu dārznieka Paskvāles Adario viņai nākas tiesāties ar pirmo vīru Ēriku Cibuļski.

Vīrs sāk, Kombuļu Inese dod pretī

Aizvadītā gada nogalē Inese izšķīrās no Paskvāles, bet nu pie apvāršņa parādījies viņas pirmais vīrs – Krāslavas novada Kombuļu iedzīvotājs Ēriks, ar kuru laulībā Inesei piedzima četri puikas. Pirms vairākiem gadiem, šķirot laulību, Ēriks un Inese vienojās, ka divi vecākie dēli paliks dzīvot pie tēva, bet divi jaunākie – pie mātes. Līdz šim domstarpību par bērnu audzināšanu un uzturēšanu Inesei un Ērikam nebija, taču nu Ineses pirmais vīrs iesūdzējis dziedātāju tiesā par uzturlīdzekļu piedziņu par labu diviem dēliem – Tomam un Inesim. Inese parādā nav palikusi un arī vērsusies tiesā ar prasību par uzturlīdzekļu piedziņu savā aizgādībā palikušajiem dēliem Kasparam un Gabrielam.

Drīzumā Liepājas tiesā notiks tiesa par uzturlīdzekļu piedziņu, kur prasītājs ir Inese Adario, bet atbildētājs – Ēriks Cibuļskis. Sazvanīts, Ēriks telefonsarunā izklausījās nedaudz sanervozējies. Lūgts komentēt notiekošo, Ēriks atbildēja lakoniski: „Es par to laikam nerunāšu.” Arī Inese Adario no izteikumiem atturējās, sakot, ka, pirms vēl nav notikusi tiesa, viņa šo situāciju nekomentēs.


Nākamā lapa: Kombuļu Ineses kopdzīve ar Ēriku Cibuļski