Cik labā formā tagad ir "Krēslas" zvaigzne Teilors Lautners? Pludmales FOTO
Teilors Lautners šobrīd Kalifornijā strādā pie filmas „Run the Tide” tapšanas. Filmēšana norisinās arī pludmalē.
Slavenības
2014. gada 23. jūnijs, 04:53

Cik labā formā tagad ir "Krēslas" zvaigzne Teilors Lautners? Pludmales FOTO

Jauns.lv

Aktieris Teilors Lautners (22), kuru slavenu padarīja vilkača Džeikoba Bleka loma kulta sāgā „Krēsla” („Twilight”), pludmalē parādījis savu vēderpresīti.

Teilors Lautners šobrīd strādā pie filmas „Run the Tide” uzņemšanas. Dienā, kad darbs norisinājās Losandželosas pludmalē, aktieris bija tērpies rūtainā kreklā, bet vēlāk draiskojās okeāna viļņos, ģērbies zilos peldšortos.

Filma „Run the Tide” ir stāsts par māti narkomāni, kuru pirms laika atbrīvo no cietuma un viņa atgriežas pie ģimenes. Taču viņas dēls Rejs (Teilors Lautners) nolaupa savu jaunāko brāli Oliveru un pamet mājas, lai meklētu laimi Kalifornijas piekrastē. Viņš ir cerības pilns no jauna izveidot ģimeni, kas viņam tā īsti nekad nav bijusi.

Līdz 13 gadu vecumam Teilors nodarbojās ar cīņas mākslām, bet strādāt sporta zālē un audzēt muskuļus aktieris sāka vien tad, kad bija izlasījis sāgas „Krēsla” otrās filmas „Krēsla: Jauns Mēness” scenāriju. „Tiklīdz pabeidzām strādāt pie pirmās filmas, es devos mājup, nopirku sporta zāles abonementu un smagi strādāju, lai, sākoties darbam pie otrās filmas, es būtu par 15 kilogramiem smagāks un muskuļotāks,” atceras Teilors, kurš tolaik vingrojis personiskā trenera uzraudzībā.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press