Sipeniece atrunājas no Magones bērna galvenās krustmātes goda
Nav zināms, kura būs Magones dēla krustmāte, jo Baiba Sipeniece – Gavare galvenās krustmātes godu nevēlas uzņemties.
Slavenības
2014. gada 2. jūlijs, 08:34

Sipeniece atrunājas no Magones bērna galvenās krustmātes goda

Jauns.lv

TV šovā „Saimnieks meklē sievu” noslēgumā Magone Burka uzaicināja raidījuma vadītāju Baibu Sipenieci – Gavari kļūt par sava bērna krustmāti. Tagad, kad bērns jākrista, Magonei jāmeklē cita krustmāte mazajam dēlēnam Raimondam Saulgaitim.

Šova „Saimnieks meklē sievu” noslēgumā raidījuma vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare palīdzēja aizvest Magoni Burku ar dēlu Robertu uz lidostu, no kurienes šova dalībniece tālāk ceļoja uz Liebritāniju. Braucot mašīnā, Magone vaicāja Baibai, vai var izteikt piedāvājumu - kļūt par gaidāmā bērna krustmāti. Uz to Baiba Sipeniece – Gavare atbildēja: „Jā, labprāt. Protams, Magonīt, tas taču ir milzīgs gods!” Tad Magone apmierinātā balsī piebalsoja: „Būs mums šovbēbis!”

Šopavasar Magone atgriezās Latvijā, lai dzimtenē dzemdētu otro atvasi. 4. jūnijā Liepājas slimnīcā Magone laida pasaulē otru dēlu Raimondu Saulgaiti. Magonei jau ir piecus gadus vecs dēls Roberts. Pēc bērniņa nākšanas pasaulē Magone gatavojas kristībām. Un, kā jau iepriekš bija runāts, cerēja uz TV un radio raidījumu vadītājas Baibas Sipenieces – Gavares doto vārdu – būt par bērna krustmāti. Bet nekā!

Raidījumam „Bez tabu” Baiba Sipeniece - Gavare atklāja, ka gaidāmajās kristībās nevēlas uzņemties galvenās krustmātes lomu, jo nevarēšot visus savus krustbērnus uzraudzīt. „Es, protams, piekritu, jo tas ir liels gods būt par kāda bērna krustmāti, tikai es uzreiz brīdināju, ka esmu diezgan slikta krustmāte, nevaru visus savus krustbērnus vienādi samīļot, tā kā vajadzētu. Tāpēc Magonei izteicu priekšlikumu - varu būt krustmāte numur divi,” tā raidījumā sacīja Baiba Sipeniece – Gavare.

Magones Burkas fotosesija ar dēlu Robertu

gallery icon

Magones Burkas dzejas un Gata Kanda humora vakars Londonā

gallery icon

Kasjauns.lv/Foto: publicitātes, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva