"Jaunā viļņa" 2. diena. Baskovs jau atsakās no komentāriem par "melno sarakstu". FOTO
Nikolaja Baskova un viņa draudzenes Sofijas ierašanās uz „Jaunā viļņa” otrās dienas pasākumu izskatījās jokaina. Solīdi kungi tik prastos krekliņos uz glauniem pasākumiem parasti neiet.
2014. gada 24. jūlijs, 09:30

"Jaunā viļņa" 2. diena. Baskovs jau atsakās no komentāriem par "melno sarakstu". FOTO

Jauns.lv

Jauno izpildītāju konkursā „Jaunais vilnis” aizvadīta otrā dienā. Beidzot sācies arī pats konkurss, un dalībnieki izpildījuši pirmo no trim savām dziesmām. Līderos izvirzījusies Gruzijas pārstāve Nutsa Buzaladze, bet mūsu Stass Šurins ir vien 11. vietā.

Konkurss „Jaunais vilnis” joprojām pulcē pilnu Dzintaru koncertzāli, mūziķi muzicē, skatītāji – skatās, bet koncertzālē tomēr jaušams, ka šogad saietā viss nav tā, kā iepriekšējos gados. Neapšaubāmi, gaisotne ir ļoti politizēta. Ārlietu ministra Edgara Rinkēviča lēmums pirms paša konkursa „melnajā sarakstā” iekļaut dziedātājus Josifu Kobzonu, Valēriju un Oļegu Gazmanovu šim politizācijas ugunskuram ir piemetis pamatīgu „baļķi”.

Malā nestāv arī Krievijas šovbiznesa pārstāvji. Konkursa žūrijas priekšsēdētājs Igors Krutojs jau paziņojis, ka pēc krievu trijotnes iekļaušanas melnajā sarakstā domājis, vai vispār ļaut konkursam notikt, bet pasākuma otrajā dienā savus žagariņus šajā politizācijā piemeta dziedātājs Nikolajs Baskovs, kurš uz saietu ieradās t-kreklā, kuru rotāja pārstrīpots aplis, trīs melnajā sarakstā iekļauto ģīmetnes un uzraksts „no comment”.

Kasjauns.lv/ Foto: aculiecinieka