Aktrise baro bērnu ar krūti smalkas fotosesijas laikā. FOTO
Olīvija Vailda ar nepilnu četrus mēnešus veco dēlu Oti Aleksandru.
Slavenības
2014. gada 10. augusts, 05:45

Aktrise baro bērnu ar krūti smalkas fotosesijas laikā. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Olīvija Vailda (30) šā gada 20. aprīlī kļuva par māmiņu savam pirmdzimtajam. Nesen viņa pozējusi žurnālam „Glamour” kopā ar dēlu Oti Aleksandru.

Olīvijas Vaildas fotogrāfija kopā ar nepilnus četrus mēnešus veco dēliņu būs publicēta septembra žurnālā „Glamour”. Attēlu, kurā aktrise tērpusies dizainera Roberto Kavalli kleitā no 2014. gada rudens kolekcijas, „Prada” kurpēs un ar krūti baro bērnu, uzņēmis pasaules slavu iemantojušais franču fotogrāfs Patriks Demaršeljē.

Jautāta, kāpēc viņa piekritusi pozēt fotogrāfijai tik intīmā brīdī, aktrise atbildējusi: „Šobrīd ikviena mana fotogrāfija nebūtu pilnvērtīga, ja tā neatspoguļotu mani kā māti. Bet barošana ar krūti ir visdabiskākais process. Ir tāda sajūta, ka Otim vienmēr vajadzētu būt manas krūts tuvumā. Protams, es vienmēr neizskatos kā šajā uzņēmumā, kad baroju bērnu.”

Fotosesijā tapušo attēlu Olīvija ievietojusi arī savā „Twitter” blogā, klāt pierakstot sekojošu komentāru: „Otis palūdza piena kokteili. Par laimi man tas bija. Bet pēc tam viņš uzčurāja uz manas kleitas. Labs puika.”

Līdz ar šo „Glamour” fotosesiju Olīvija Vailda pievienojas citām slavenajām sievietēm – modelēm Žizelei Bundhenai un Mirandai Kerai, kā arī dziedātāji Gvenai Stefani, – kuras aktīvi popularizē to, cik svarīga mazulim ir barošana ar krūti un māmiņas pienu.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press, Twitter