47 gadus vecā Nikola Kidmena uz sarkanā paklāja parāda krūtis caurspīdīgā kleitā. FOTO
Apmeklējot „Country Music Awards” balvu vakaru aktrise Nikola Kidmena parādīja vairāk nekā bija vēlējusies.
Slavenības
2014. gada 11. novembris, 05:06

47 gadus vecā Nikola Kidmena uz sarkanā paklāja parāda krūtis caurspīdīgā kleitā. FOTO

Jauns.lv

Populārā austrāliešu aktrise Nikola Kidmena (47) uz kantri mūzikas balvu ceremoniju ieradusies caurspīdīgā tērpā.

„Oskara” un trīs „Zelta globusu” laureāte Nikola Kidmena ir precējusies ar amerikāņu kantri mūziķi un talantu šova „American Idol” žūrijas pārstāvi Kītu Urbanu (47). Nesen viņa Nešvilā apmeklējusi kantri mūzikas balvu vakaru, tērpusies dizainera Roberto Kavalli darinātā tērpā un bija greznojusies ar zīmola „Fred Leighton” rotaslietām. Nikolas skaistā mežģīņu ziedu kleita ir no dizainera jaunākās – 2015. gada pavasara – kolekcijas.

Aktrise nebija padomājusi par oderējumu zem caurspīdīgā tērpa, un viņas kailās krūtis negribot nonāca visu uzmanības centrā. Uz sarkanā paklāja aktrise pozēja kopā ar savu vīru, kurš kopā ar dziedātāju Mirandu Lamberti šajā vakarā saņēma godalgu kategorijā „Gada muzikālais notikums”.

Nikola pirms nepilniem diviem mēnešiem piedzīvoja smagu zaudējumu. 81 gada vecumā mūžībā aizgāja viņas tēvs doktors Entonijs Kidmens. Aktrise pamazām atkopjas pēc zaudējuma un lēnām atgriežas pie darba un labdarības. Jau drīzumā redzēsim aktrisi uz ekrāniem filmā „Before I Go to Sleep”. Tajā viņa atveidojusi sievieti, kura ik rītu atmostas, neatceroties, ne kas viņa ir pati, ne kas ir cilvēki viņai līdzās.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press