Gandrīz kā sarunājušas. Holivudas dīvas uz balvu ceremoniju ierodas sarkanos tērpos. FOTO
Kristīna Hendriksa, Džanuarija Džounsa, Klēra Deinsa, Keilija Kuoko, Džūlija Luisa-Dreifūsa un Heidija Kluma.
Slavenības
2014. gada 26. augusts, 14:35

Gandrīz kā sarunājušas. Holivudas dīvas uz balvu ceremoniju ierodas sarkanos tērpos. FOTO

Jauns.lv

Pirmdienas vakarā Losandželosā norisinājās 66. gadskārtējā „Emmy” balvu ceremonija. Vairāk nekā citām reizēm, dāmas svinīgajam pasākumam bija izraudzījušās sarkanus vakartērpus, kuros tās mirdzēja uz tikpat sarkanā paklāja.

Holivudas dīvas smalkajiem sarkano paklāju pasākumiem gatavojas īpaši rūpīgi un tērpus darina laikus. Ikkatrai no dīvām gribas būt neatkārtojamai un mirdzēt kā spožai zvaigznei uz sarkanā paklāja. Taču nereti tērpu krāsu izvēle ir tik līdzīga, ka gribot negribot šķiet, ka viņas šo saskaņotību teju vai sarunājušas. Arī šoreiz – supermodele Heidija Kluma, aktrises Kristīna Hendriksa, Džanuarija Džounsa, Džulija Luisa-Dreifūsa un Klēra Deinsa uz sarkanā paklāja pozēja līdzīga toņa sarkanos vakartērpos gluži kā līgavas māsas kādas draudzenes kāzās.

Seriāla „Mad Men” aktrise Kristīna Hendriksa bija izvēlējusies modes nama „Marchesa” satīna tērpu ar zeltītu rotājumu vidus daļā. Savukārt viņas amata māsa Džanuarija Džunsa devusi priekšroku „Prabal Gurung” kuplajam tērpam.

Aktrise Klēra Deisa uz sarkanā paklāja mirdzēja modes „Givenchy” tērpā ar mežģīnēm.

Savukārt, zīmola „Monique Lhullier” kleitā tērptā aktrise Keilija Kuoko pirms saviesīgā vakara bija iegriezusies papusdienot „McDonald’s” ēstuvē, par ko pavēstījusi arī saviem „Instagram” bloga sekotājiem, publiskojot fotogrāfiju no maltītes ieturēšanas vietas.

Aktrise Džūlija Luisa-Dreifūsa bija tērpusies „Carolina Herrera” vakarkleitā, bet supermodele Heidija Kluma izvēlējusies „Zac Posen” darinātu tērpu.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press