Parisa Hiltone parāda, ka viņai atkal jauns draugs. FOTO
Parisa Hiltone atkal ir iemīlējusies! Šoreiz viņas mīļotais ir aktieris Kriss Zilka, kurš ir piecus gadus jaunāks par savu slaveno draudzeni.
Slavenības
2017. gada 1. marts, 12:08

Parisa Hiltone parāda, ka viņai atkal jauns draugs. FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone nesen kā nosvinējusi savu 36. dzimšanas dienu un sabiedrībai atrādījusi savu jauno mīļoto.

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone, kuru vienojušas romantiskas jūtas ar neskaitāmiem aktieriem, muzikantiem, modeļiem un citu profesiju pārstāvjiem, sākusi satikties ar 31 gadu veco aktieri Krisu Zilku. Par bagātnieces jauno mīlu zināms tas, ka viņš arīdzan ir modelis.

Kriss spēlējis tādās filmās kā „The Amazing Spider-Man”, „The Amazing Spider-Man 2” un seriālos „Hannah Montana”, „Cougar Town”, „10 Things I Hate About You” un „The Secret Circle”. Savukārt 2013. gadā viņš nofilmējies arī dažās seriāla „90210” sērijās. Šobrīd aktieris strādā pie seriāla „The Leftovers” uzņemšanas, kurā atveido Tomu Gārviju.

Zilku savulaik vienojušas romantiskas jūtas ar aktrisi Lūsiju Heilu un viņš ir bijis saderināts ar modeli Hannu Betu Merjosu.

Par to, ka Parisa Hiltone un Kriss Zilka ir pāris, pavēstījusi pati bagātniece, publiskojot fotogrāfiju sociālajos tīklos un īsi pēc tam kopā ar izredzēto ierodoties uz „Hollywood Beauty Awards” balvu ceremonijas vakaru. Tiesa, uz sarkanā paklāja Parisa pozēja bez jaunā drauga līdzās un piedzīvoja arī nelielu misēkli ar sudraboto vakarkleitu. Zīmola „August Getty Atelier” tērpa dekoltē dažos rakursos atsedza vairāk nekā sabiedrības dāma būtu vēlējusies.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram