Deigeli albuma prezentācijā nēsā uz rokām! FOTO
Par godu otrā albuma izdošanai Oskars Deigelis ne tikai saņēma daudz ziedu, saldumu un bučas no meitenēm, bet pat tika nēsāts uz rokām.
Slavenības

Deigeli albuma prezentācijā nēsā uz rokām! FOTO

Jauns.lv

TV šovā „OKartes skatuve” iepazītais mūziķis Oskars Deigelis, šķiet, iemantojis tādu popularitāti, ka diska prezentācijā fani viņu gatavi pat nēsāt uz rokām.

Deigeli albuma prezentācijā nēsā uz rokām! FOTO...

Kad aizvadītās nedēļas izskaņā Vecrīgas klubā „Četri balti krekli” notika Oskara Deigeļa albuma „Dubults neplīst” prezentācija, to kuplā skaitā apmeklēja arī mūziķa līdzgaitnieki no šova „OKartes skatuve”. Viņu sveikt bija ieradušies dziedātāja Antra Stafecka (pēc kāzām viņa tagdi ir Antra Lapsa), Anita Intaite, Mārtiņš Ruskis, Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis un citi. Netrūka arī jauno talantu no pēdējā muzikālā TV šova „Jaunā talantu fabrika”, tostarp bijušais mīlas pāris Rihards Andris Bērziņš un Ilze Skarbule, kuri pēc nesenās šķiršanās arī prezentācijas laikā viens no otra turējās atstatus. Ilze Skarbule vakaru aizvadīja, sarunājoties gan ar šova kolēģi Mārtiņu Ābelīti, gan dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu.

Viesu vidū bija arī daudz Deigeļa talanta cienītājas, kuras ar ziediem rokās nepacietīgi gaidīja brīdi, kad varēs sveikt mūziķi.

Pēc sirsnīgās uzruna klātesošajiem Oskars dziedāja dziesmas no jaunā albuma un kā viesmāksliniece klātesošos priecēja arī „OKartes skatuve” dalībniece Sabīne Berezina. Pēc oficiālās prezentācijas daļas teju stundu Deigelis saņēma gan ziedus, gan laba vēlējumus no sava talanta cienītājiem, no kuriem lielākā daļa bija daiļā dzimuma pārstāves.

Mūziķa Oskara Deigeļa mūzikas albuma „Dubults neplīst” prezentācija

Šova “OKartes skatuve” dalībnieks Oskars Deigelis talantu šova kompānijā 2014. gada 18. septembrī klubā “Četri balti krekli” prezentēja savu otro ...

Kasjauns.lv/ Foto: Raivis Rasgals