Viņu sauc par labāko frizieri Holivudā. FOTO
Slavenību iecienītais frizieris Džuzepe Franko ar savu senāko klientu un labāko draugu – aktieri Mikiju Rurku.
Slavenības
2014. gada 26. septembris, 18:43

Viņu sauc par labāko frizieri Holivudā. FOTO

Jauns.lv

Kas kopīgs Džonijam Depam, Mikijam Rurkam un Šāronai Stounai? Viņi visi iet pie viena friziera – Džuzepes Fanko. Šīs vīrs ierindojas Holivudas labāko matu meistaru TOP’3!

Džuzepes Franko friziersalona moto vēsta, ka šeit parūpēsies par slavenībām un tiem cilvēkiem, kuri vēlas, lai pret viņiem izturas kā pret slavenībām. Franko zināmāko klientu skaitā ir Mikijs Rurks, Arnolds Švarcenegers, Eštons Kačers, Adrians Broudijs, Šārona Stouna, Šons Penns, Silvestrs Stallone, Maikls Duglass, Brūss Springstīns, Drū Berimora, Kirstija Allija, Džons Bon Džovi, Benicio Del Toro, Džonijs Deps, Mena Suvari, Breds Pits un Mihails Barišņikovs.

Džuzepe Franko savu salonu nodibināja, kad viņa labākais draugs, aktieris Mikijs Rurks palīdzēja uzsākt biznesu Beverlihilsā. Salons iemantoja popularitāti, pateicoties jaukajai un ģimeniskajai atmosfērai, kas valdīja tajā. Franko labākais draugs arī palīdzēja piesaistīt klientus no savām aprindām un, lūk, aizvien vairāk un vairāk sabiedrībā populāro cilvēku sāka apmeklēt tieši Džuzepes Franko frizētavu. Nu jau pagājuši 22 gadi kopš meistars atklāja salonu Beverlihilsā. Laika gaitā tas ievērojami paplašinājies. Franko virsvadībā tagad strādā 52 stilisti un ik nedēļu iziet profesionalitātes celšanas apmācību.

Džuzepi Franko intervijās bieži piesaukušas arī slavenības, jo tieši viņš veidojis matus neskaitāmiem klientiem uz balvu ceremoniju vakariem un filmu pirmizrādēm. Salons kļuvis tik populārs, ka pie tā ik dienu piestāj tūristu autobusi, kas dodas ekskursijās pa „Holivudas zvaigžņu pēdām”.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press