Krauze un Duļevska bučojas! Šovā "Es mīlu Tevi, Latvija!" neizšķirts. ŠOVA FOTO
Hokejistam Rodrigo Laviņam droši vien nav viegli samierināties ar to, kā šovā izpaužas humoristi Valters Krauze un Rodrigo sieva Jana Duļevska.
2014. gada 5. oktobris, 22:22

Krauze un Duļevska bučojas! Šovā "Es mīlu Tevi, Latvija!" neizšķirts. ŠOVA FOTO

Jauns.lv

TV 3 rudens lieliskākā šova “Es mīlu Tevi, Latvija!” sestajā raidījumā uzvarēja Valtera Krauzes vadītā komanda, līdz ar to kopvērtējuma rezultāts nu ir neizšķirts. Protams, ka šova komandu kapteiņiem Krauzem un Janai Duļevskai šādu iznākumu nācās nosvinēt ar bučošanos.

5. oktobrī raidījumā “Es mīlu Tevi, Latvija!” Valtera Krauzes komandā uzvaru kaldināja tautā iemīļotā žurnāliste, Rīga TV 24 ziņu moderatore Velta Puriņa, grupas „PeR” dalībnieks Edmunds Rasmanis un Gints Grāvelis – Dailes teātra aktieris, kā arī TV seriāla „Ēnu spēles” attapīgais advokāts Marčello.

Savukārt Janas Duļevskas komandā atjautības uzdevumos un savu reakciju pierādīja humoriste Jana Kalniņa, mūziķis Miks Dukurs un žurnālists, raidījuma „Overtime” vadītājs Armands Puče. Joku un dažādu jaunu atklājumu, kā ierasts, raidījumā netrūka. Lai arī šajā reizē Valteram paveicās uzvarēt, Jana savu možu garu nezaudēja, jo vēl jau sacensība par Latvijas mīlēšanu nav galā.

Kasjauns.lv/ Foto: Publicitātes