Olga Dreģe izmanto sveču maģisko spēku
Aktrise Olga Dreģe uzskata, ka galvenais ir mīlestība gan pret sevi, gan apkārtējiem. Būtiski ir priecāties par dzīvi, nevis žēlot sevi.
Slavenības
2014. gada 20. oktobris, 04:07

Olga Dreģe izmanto sveču maģisko spēku

Jauns.lv

Tautā mīlētā Dailes teātra aktrise Olga Dreģe (76), kas populārajā seriālā „UgunsGrēks” atveido Lidiju, atklāj, ka iecienījusi attīrīt garu un sakārtot domas sveču gaismā.

Olga Dreģe sarunā ar portālu Kasjauns.lv pastāstīja, ka pelēkais un lietainais laiks, kā arī runas par rudens depresiju viņu nepadara grūtsirdīgu. „Man ir tik daudz darbu, ka nav laika pat iedziļināties, kāds laiks ir ārā. Tik jāstrādā. Tagad iet mani mūža pēdējie gadi, un man prieks par dzīvi tik aug augumā. Man taču jāpaspēj priecāties par visu, ko es redzu. Lai būtu harmonijā ar sevi, ir ļoti daudz pie sevis jāpiestrādā. Ir jāmāk dzīvot citu labā, ir jāmāk priecāties par līdzcilvēkiem. Vajag priecāties par dzīvi – tās ir vislabākās zāles. Toties skumjas un nomāktība ir egoisms, kas ir jāpieveic,” pārliecināta Dreģe.

Aktrise paziņo, ka viņai lielisks veids, kā līdzsvarot emocijas un uzlabot pašsajūtu ir uzturēšanās sveču gaismā. „Man ļoti patīk sveces. Esmu katolis, ticīgs cilvēks, līdz ar to mājās ir daudz un dažādas zīmīgas sveces. Nē, es tās nekolekcionēju, bet gan dedzu. Sveces man vispār ir īpašas un saistās ar bērnību, jo tad jau nebija elektrības un daudz nācās dzīvot sveču gaismā,” teic Dreģe. Aktrise stāsta, ka svecēm, viņasprāt, ir maģiska gaisma un nevajag baidīties tās lietot ikdienā, jo tās cilvēku nomierina. „Sveces gaismai ir milzīgs ārstniecisks spēks un krāšņums, tā sadedzina visu slikto. Ne velti tās pielieto tik dažādās dzīves situācijās,” par sveču gaismas brīnumaino iedarbību stāsta Olga Dreģe.


Kasjauns.lv/ Foto: Agris Semēvics