Rīgas Modes nedēļas viesu stils un bezstils. FOTO
Lai gan Modes nedēļas pasākumos bija silti, dziedātāja Agnese Rakovska neatvadījās no sūnu zaļā mākslīgās imitācijas kažoka.
Slavenības
2014. gada 1. novembris, 18:21

Rīgas Modes nedēļas viesu stils un bezstils. FOTO

Jauns.lv

1. novembra vakarā noslēdzas festivāls „Riga Fashion week”, kurā dizaineru jauno kolekciju skates vērtēja daudzas sabiedrības dāmas un sila eksperti. Apmeklējot pasākumus daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis bija krietni pārcentušās...

Rīgas Modes nedēļas viesu vidū bija aktrise Zane Vaļicka-Pētersone, modes mākslinieks Bruno Birmanis, dziedātāja Liene Greifāne, Santa Kola, Gastons Neimanis, Svetlana Loeva, Natālija Tumševica, Ieva Bondere, Inese Šlesere, Santa Bindemane-Mihelsone, Maija Silova, dziedātāja Linda Leen un daudzi citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Kā ievēroja portāls Kasjauns.lv, daļa apmeklētāju centās izskatīties neuzkrītoši un tērpās melnos vai pelēcīgos tērpos, taču citas modes dāmas cīnījās par uzmanību un bija apģērbušās gana koši. Tās modes nedēļas apmeklētājas, kas skates apmeklēja teju ik vakaru, savus tērpus mainīja kā zeķes – daža pat katru dienu saposusies pavisam atšķirīgā stilā.

Kā allaž, ievērojot modes tendences, glīti un sievišķīgi bija saposusies TV seja Maija Silova. Ar pārdomātu tēlu priecēja arī stiliste un blogere Santa Bindemane–Mihelsone. Arī dziedātāja Linda Leen bija viena no tām, kas vēlējās izzināt jaunākās aktualitātes modes jomā. Viņa skates lielākoties apmeklēja ģērbusies lietišķā stilā.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Eduards Paņičevs