Sindijas Kraufordes 13 gadus vecā meita pozē mammas kleitā! FOTO
Sindija Krauforde modes nama „Roberto Cavalli” kleitā bija tērpusies pirms 11 gadiem, meita Kaija pielaikojusi to šogad.
Slavenības
2014. gada 2. novembris, 15:20

Sindijas Kraufordes 13 gadus vecā meita pozē mammas kleitā! FOTO

Jauns.lv

90. gados populārās supermodeles Sindijas Kraufordes (48) meita Kaija (13) aizņēmusies kleitu no savas slavenās mammas garderobes. Arī viņai tā izskatās lieliski.

Fotogrāfijā, ko uzņēmis Kaijas 15 gadus vecais brālis Preslijs, meitene pozē dizainera Roberto Kavalli vakarkleitā, kurā viņas mamma 2003. gadā apmeklēja žurnāla „Conde Nast Traveler” balvu vakaru Gugenheima muzejā Ņujorkā. Kaijai tolaik bija vien divi gadiņi, turpretī tagad jaunajai modes dāmai tērps ir tieši laikā, ko meitene arī izmantojusi, aizņemoties mammas vakarkleitu fotosesijai.

Sindija šo fotogrāfiju komentējusi sekojoši: „Es dievinu noraudzīties, kā mani bērni strādā kopā.” Šo komentāru supermodele papildinājusi ar norādi „lepna mamma’.

Arī citi komentētāji nav skopojušies ar komplimentiem Kaijai un ieteikuši pēc iespējas ātrāk uzsākt profesionālas modeles gaitas. Kaijai modeles darbs gan nav svešs – jau 2012. gadā viņu izvēlējās par modes nama „Versace” bērnu apģērbu līnijas jauno reklāmas seju.

Arī Kaijas tētim Rande Gerberam (48) ir pazīstams modeļu bizness. Viņš pats reiz bija modelis, savukārt tagad ir uzņēmējs, vairāku restorānu un naktsklubu īpašnieks Ņujorkā un Losandželosā. Sindija ar viņu apprecējās 1998. gadā.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press, Instagram