Kardašjanai dārga somiņa, ko apgleznojusi viņas gadu vecā meita. FOTO
Kima Kardašjana savā 34. dzimšanas dienā saņēmusi dāvanā „Hermes” rokassomiņu, ko apgleznojusi viņas 16 mēnešus vecā meita Norta. Pirmajā brīdī viņa padomājusi, ka tas ir kāda jaunā mākslinieka veikums...
Slavenības
2014. gada 16. novembris, 05:29

Kardašjanai dārga somiņa, ko apgleznojusi viņas gadu vecā meita. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītajā mēnesī sabiedrības dāma Kima Kardašjana lepojās, ka dzimšanas dienā saņēmusi izcili dārgā zīmola „Hermes” rokassomu, ko apzīmējusi viņas 16 mēnešus vecā meita Norta. Beidzot viņa ar šo somiņu izgājusi ielās. Novērtējiet!

Aizvadītajā pirmdienā Kima Kardašjana pirmoreiz pilsētas ielās redzēta ar savu dārgumu – meitas „apgleznoto” rokassomu. Sabiedrības dāma lepni nesa šo krēmkrāsas somiņu, kas aptraipīta ar krāsu, kad kopā ar vīru reperi Kanje Vestu devās uz biroju ēku Losandželosā.

Krēmkrāsas somu ar brūno pleca siksnu tagad rotā meitas Nortas plaukstas nospiedums oranžā krāsā, kā arī zilas un dzeltenas krāsas klekši.

Slaveno „Hermes” rokassomu cena sākas ar dažiem tūkstošiem dolāru, bet ekskluzīvākie eksemplāri var maksāt līdz pat 60 000 ASV dolāru.

„Mēs ar manu somiņu šodien. Nēsāju savu mīļāko rokassomu, ko apgleznojusi mana meita Norta,” lepni savā „Twitter” blogā pavēstījusi sabiedrības dāma.

Meitas darinātajam mākslas darbam lepnā māmiņa bija pieskaņojusi augumam piegulošu baltu kleitu un pelēku mēteli. Kājās viņa bija apāvusi miesas krāsas siksniņkurpītes.

Aizvadītajā mēnesī Kima dalījās priekā par unikālo dzimšanas dienas dāvanu, ko viņai bija sarūpējusi 16 mēnešus vecā meita, tētim Kanjem piepalīdzot. Kima atzina: ja nebūtu redzējusi video, kā meita darina dāvanu, viņa būtu pārliecināta, ka to darinājis kāds topošais mākslinieks. „Kanjem bija kaste [ar „Hermes” somiņu tajā] un es to atvēru, un tā visa bija patiešām forši apgleznota. Manā datorā bija sūtījums ar norādi „Atskaņo”, un tas bija video, kurā sedzams, kā mana meita apglezno somu. Es padomāju, ka tas ir kāds jaunais mākslinieks, kas apgleznojis somu, bet tā bija mana meita. Tas bija pārsteidzoši.”

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press