Skaisti vai dīvaini? Slavenībām modē balināt uzacis. FOTO
Sabiedrības dāma Kima Kardašjana pozē kopā ar biežo un tumšo uzacu īpašnieci, modeli Karu Delaviņju.
Slavenības
2014. gada 16. novembris, 13:46

Skaisti vai dīvaini? Slavenībām modē balināt uzacis. FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana ir zināma kā cītīga modes sekotāja, taču nesen viņa izmēģinājusi arī kādu neierastu un samērā riskantu stila tendenci – izbalinājusi uzacis.

Kima Kardašjana „Instagram” blogā publiskojusi attēlus no savas māsas Kendalas Dženeres 19. dzimšanas dienas ballītes. Balināto uzacu dēļ izskatās, ka viņai to nav vispār. Šo atšķirību vēl dramatiskāku dara tas, ka fotogrāfijai Kima pozējusi kopā ar šobrīd Britu salās pieprasīto modeli Karu Delaviņju, kura vienmēr lepojusies ar izteikti biezām un tumšām uzacīm.

Kima gan pavēstījusi, lai fani pārāk nesatraucas, jo uzacis viņa izbalinājusi tikai fotosesijas vajadzībām un nedomā šo tendenci ieviest savā ikdienas stilā. Daži gan domā, ka sabiedrības dāma neapzināti vēlējusies iederēties pusmāsas Kendalas draudzeņu lokā, jo daudzas no tām modes nedēļas laikā arī bija izbalinājušas uzacis.

Getisburgas koledžas veiktajā pētījumā secināts: jo blāvākas kļūst cilvēka uzacis, jo vecāks viņš izskatās apkārtējo vērtējumā. Ja vaibsti bija izteiktāki, 93% gadījumu cilvēks novērtēts kā jaunāks par saviem gadiem. Taču tajā pat laikā balinātas uzacis modelēm kļuvušas par top prasību. Šādas modeles nesen redzētas arī „Alexander Wang”, „Marc Jacobs” un „Givenchy” modes skatēs.

Ar balinātām uzacīm sabiedrībā redzētas arī dziedātājas Mailija Sairusa un Lady Gaga, kā arī TV personība Kellija Osborna.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press