Duļevska atzīstas, kā Laviņš viņu izglābis no palikšanas par "pončiku"
Jana Duļevska un Rodrigo Laviņš kopā ir jau 18 gadus.
Slavenības

Duļevska atzīstas, kā Laviņš viņu izglābis no palikšanas par "pončiku"

Jauns.lv

Šī rudens populārākā TV raidījuma “Es mīlu Tevi, Latvija” viena no vadītājām Jana Duļevska ar vīru hokejistu Rodrigo Laviņu iepazinās, kad viņai bija 16 gadi. Kopā viņi dzīvo jau 18 gadus, bet nu Jana atzinusies kādā smalkā ģimenes dzīves momentā.

Duļevska atzīstas, kā Laviņš viņu izglābis no pali...

Žurnālam “Ieva” Jana Duļevska atklāj, ka kopdzīves pirmsākumos viņa bijusi miesās krietni brangāka un svērusi vismaz desmit kilogramus vairāk, nekā tagad. “Ja es toreiz nebūtu piebremzējusi, iespējams, šobrīd būtu īsts pončiks,” stāsta Jana.

Izrādās, ka tolaik Latvijā bija parādījusies “Hellmann`s” majonēze un Jana to katru dienu ēdusi to kopā ar ceptām siermaizītēm. Tāpēc, kad Rodrigo atgriezies mājās no ārzemju kluba, viņš savu mīļoto teju nepazinis – Jana bijusi, kā pati smej, “ar krietni apaļiem vaidziņiem.” Rodrigo esot pat sabijis no tā, ka Jana varētu “iet plašumā”, tāpēc ieteicis ēst veselīgāk. Viņš neko neesot neuzspiedis, bet, kā Jana uzskata, rīkojies ļoti gudri. Proti, turpmāk abi iepirkušies kopā, un hokejists delikāti norādījis, kādi produkti ir veselīgi un kādus tomēr nevajadzētu lietot, žurnālam “Ieva” pastāstījusi Jana.

Jana ar dēlu Martinu 2006. gadā.

Jana Duļevska un Rodrigo Laviņš

Ar 12. raidījumu beidzies kanāla TV3 rudens sezonas izcilākais šovs „Es mīlu Tevi, Latvija!”, kur ar jokiem, roku veiklību un zināšanām sabiedrībā zināmi ļaudis mēģināja atbildēt uz sarežģītiem un ne tik sarežģītiem jautājumiem par Latviju.

TV3 šova "Es mīlu Tevi, Latvija!" 12.raidījums

Ar 12. raidījumu beidzies kanāla TV3 rudens sezonas izcilākais šovs „Es mīlu Tevi, Latvija!”, kur ar jokiem, roku veiklību un ...

Kasjauns.lv/Foto: no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva