Šo 9 gadus veco bērnu dēvē par skaistāko meitenīti pasaulē. FOTO
Modes pasaulē viņai tiek prognozēta spoža nākotne kā supermodelei.
Trakā pasaule
2014. gada 27. novembris, 19:50

Šo 9 gadus veco bērnu dēvē par skaistāko meitenīti pasaulē. FOTO

Jauns.lv

Viņai ir miljoniem fanu un sekotāju sociālajos tīklos – galvu reibinošs skaitlis tik mazai meitenei, kas pat īsti nav slavenība. Mazā Kristīna Pimenova ir Krievijā dzimusi jaunā modele, kura smukās sejiņas dēļ kļuvusi interneta sensāciju.

Populārajā „Instagram” tīklā vien Kristīnai ir vairāk kā 300 tūkstošu sekotāju – cilvēku, kas alkst aplūkot viņas fotogrāfijas, priecājoties par meitenes skaistumu.

Kristīna dzimusi Krievijā 2005.gadā, šogad 27. decembrī viņai apritēs deviņi gadi. Pirmos dzīves gadus viņa pavadījusi Maskavā, bet pēcāk ar ģimeni pārcēlusies uz Parīzi. Mazulītes tēvs ir futbolists Ruslans Pimenovs, bet māte ir modele – Glikerija Širokova. Kristīnai ir arī māsa, 14 gadus vecā Natālija.

Tomēr Pimenovu ģimenē visslavenākā ir tieši Kristīna. Nieka astoņu gadu vecumā šīs glītais bērns stundām vien dzīvojas fotostudijās un modes skatēs. Kristīna pabijusi uz vairāku ļoti slavenu glancēto žurnālu vākiem, piemēram, bērnu modei paredzēto „Vogue Bambini”. Kristīna arīdzan strādājusi ar dizaineriem Roberto Kavalli un zīmolu „Benetton”.

Modes pasaulē viņai tiek prognozēta spoža nākotne kā supermodelei. Jau tagad Kristīnas ikdienas gaitām sociālajā tīklā „Facebook” seko apmēram 2 miljoni cilvēku – krietni vairāk kā dažai labai topmodelei.

Kasjauns.lv/Foto: no Kristīnas Pimenovas personīgā arhīva