12 gadus pēc šķiršanās Kima Beisingere atradusi jaunu mīlestību! FOTO
Divpadsmit gadus pēc šķiršanās 61 gadu vecā aktrise Kima Beisingere atradusi jaunu mīlestību. Pāris kopā pavadījis romantiskas brīvdienas Havaju salās.
Slavenības
2014. gada 21. decembris, 04:42

12 gadus pēc šķiršanās Kima Beisingere atradusi jaunu mīlestību! FOTO

Jauns.lv

Leģendārajai aktrisei Kimai Beisingerei (61) izdevies paturēt savu privāto dzīvi noslēpumā vēl kopš skandalozās šķiršanās no aktiera Aleka Boldvina pirms, kas notika pirms 12 gadiem. Nu viņa atradusi jaunu mīlestību un nekautrējas to izrādīt.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aizvadītajā nedēļā Holivudas zvaigzne Kima Beisingere manīta atpūšamies Havaju salās kāda plašākā sabiedrībā nepazīstama vīrieša sabiedrībā. Viņš nespēja ne roku atraut no savas vienmēr skaistās kompanjones, un arī Kima izskatījās laimīga un harmoniska.

„Oskara” balvas laureāte demonstrēja aizvien nevainojamu augumu, kad, tērpusies melnā hidrotērpā, devās okeānā peldēties kopā ar savu jauno mīlestību. Beisingere staroja un smējās, kad draugs viņu skūpstīja okeāna viļņos.

Kima Beisingere un Aleks Boldvins izšķīrās 2002. gadā pēc deviņiem kopdzīvē pavadītiem gadiem. Šķiroties pāris uzsāka dedzīgu cīņu par aizbildnības tiesības pār kopīgo meitu Airlendu (šobrīd 19). Pāris nevarēja panākt vienošanos šajā jautājumā vairāku gadu garumā līdz visbeidzot noslēdza pamieru.

Šīs bija Kimas otrās laulības. Pirms tam viņa bijusi precējusies ar grima mākslinieku Ronu Snaideru-Britonu, kurš bija 15 gadus vecāks par aktrisi. Viņi šķīrās pēc astoņiem kopdzīves gadiem. Snaiders-Britons uzrakstīja memuārus par šīm attiecībām un apsūdzēja bijušo sievu dēkā ar kino partneri Ričardu Gīru.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press