Džeisons Stethems un viņa ilggadējā draudzene paziņo par gaidāmo bērnu. FOTO
Rouzija Hantingtone-Vaitlija un Džeisons Stethems ir sava pirmdzimtā gaidībās.
Slavenības
2017. gada 16. februāris, 16:20

Džeisons Stethems un viņa ilggadējā draudzene paziņo par gaidāmo bērnu. FOTO

Jauns.lv

Asa sižeta filmu galveno lomu tēlotāja Džeisona Stethema līgava britu modele Rouzija Hantingtone-Vailtlija (29) ar fotogrāfijām sociālajos tīklos pavēstījusi, ka ir māmiņas cerībās.

„Instagram” blogā publiskotajā fotogrāfijā modele Rouzija Hantingtone-Vaitlija nofotografējusies pludmalē, zīmola „Missoni” peldkostīmā 300 eiro vērtībā. „Esmu ļoti laimīga pavēstīt, ka mēs ar Džeisonu gaidām bērnu! Foto: Džeisons Stethems,” – šādi Rouzija saviem sociālo tīklu sekotājiem pavēstījusi priecīgos jaunumus par mazuli. Modeles fani nekavējoties pauduši prieku, jo Rouzija un 49 gadus vecais aktieris ir kopā jau sešarpus gadus. Pāris sāka satikties 2010. gada aprīlī.

Modele, kura izmēģinājusi aktrises dotības tādās filmās kā „Transformers: Dark of the Moon” un „Mad Max: Fury Road”, intervijā atzinusi, ka viņai karjera ir ļoti svarīga, tomēr viņa sapņo kļūt par māmiņu: „Es domāju, kādā brīdī piemeklē doma, ka vēlies parūpēties par vēl kādu,” reiz izteikusies Rouzija.

Hantingtone-Vaitlija un Stethems par saderināšanos publiski paziņoja 2016. gada 10. janvārī, taču kāzu datumu pāris aizvien vēl nav noteicis.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram