Dženiferai Lopesai bail būt vienai: "Esmu atkarīga no mīlestības"
Dženifera Lopesa uzskata, ka sievietes pievilcība un seksapīls tikai ar gadiem pieaug.
Slavenības

Dženiferai Lopesai bail būt vienai: "Esmu atkarīga no mīlestības"

Jauns.lv

Nesenā intervijā latino dīva Dženifera Lopesa atzinusi, ka ir „atkarīga no mīlestības” un viņai „bail” būt vienai.

Dženiferai Lopesai bail būt vienai: "Esmu atkarīga...

45 gadus vecā dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa pastāstījusi, ka bijuši nepieciešami „gadi”, lai iemācītos mīlēt sevi pašu, jo, ikreiz pārtraucot attiecības, viņa nekavējoties meklējusi jaunu partneri, neļaujot sev izdzīvot šķiršanās sāpes.

Lopesas mīļoto vīriešu skaitā bijuši arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, viņu vidū aktieris Bens Afleks un reperis Diddy. „Kad tevī ir daudz sāpju, ir jāmeklē veids kā sevi atsāpināt,” intervijā žurnālam „Self” norādījusi zvaigzne. „Cilvēki mēdz darīt dažādas lietas. Daži iet ballēties un guļ ar kuru pagadās, bet tas nav domāts man. Es atradu mierinājumu citā. To var dēvēt par atkarību no mīlestības.”

„Kad es palūkojos uz sevi, saku: ‘Tev taču patiesībā ir bail būt vienai. Vai zini ko? Tieši to mēs arī šobrīd darīsim.’ Man bija nepieciešami gadi, līdz es to pieņēmu. Sākumā es mācījos mīlēt sevi. Un pēc tam mācījos stāties pretī savām bailēm,” stāsta Lopesa.

Dženiferas pagātnē ir trīs šķirtas laulības – ar dejotāju Krisu Džadu, oficiantu Odžani Noa un dziedātāju Marku Antoniju. Šā gada jūnijā, pēc divarpus kopā pavadītiem gadiem, latino dīva šķīrās no sava 27 gadus vecā drauga dejotāja Kaspera Smārta.

Seksapīlā Dženifera Lopesa

Dženifera Lopesa uzskata, ka sievietes pievilcība un seksapīls tikai ar gadiem pieaug.

Intervijā Lopesa nokauninājusi visus, kas gatavi kritizēt sievietes, kuras izvēlas gados jaunākus vīriešus. Viņa uzskata, ka tā „nav nekāda liela muiža”. „Visas tās sabiedrībā valdošās klišejas, kas sievietēm jābūt pie vietas. Nu jau pietiek. Tagad mēs esam mainītās lomās. Mēs esam iekārojamākas līdz ar gadiem, mēs varam satikties ar jaunākiem puišiem, un tas nav nekāds lielais tabu. Vīrieši tā dara jau gadiem ilgi, un tā nav nekāda „liela muiža”. Pietiek ar klišejām par sievietēm. Mēs varam tikties ar gados jaunākiem puišiem... tā nav nekāda „liela muiža”.”

Dženifera atzīst, ka aizvien ar sevi strādā un 2015. gadā apņēmusies cīnīties ar savām bailēm.

Dvīņu Maksa un Emmes māmiņa aizvien lepojas ar apskaužamu figūru. Lopesa norādījusi, ka gaidāmie svētki viņu neuztrauc. Viņa noteikti sev neliegs baudīt neko no svētku galda. „Es par figūru svētkos pārāk daudz nedomāju,” norāda latino dīva. „Ziemassvētkus mēs ar bērniem pavadīsim klusi. Man ir liels prieks, ka tajos varēšu palikt mājās. Vecgada vakarā es strādāju [Dženiferai ir paredzēts koncerts], tā ka svētku dienās man būs daudz mēģinājumu. Taču man tas patīk.”

Lopesa arī pastāstījusi, ko viņas sešus gadus vecie dvīņi vēlas saņemt no Ziemassvētku vecīša. „Mans dēls ir apsēsts ar datoriem un dažādām aplikācijām. Es pat nezinu. Viņš zina daudz vairāk par mani,” norāda Dženifera. „Bet mana meita tik saka – ‘Es vēlos zaigojošu nagu laku. Es vēlos jaunus legingus...’”

Dženifera Lopesa un reperis Diddy 2000. gada „Grammy” balvu ceremonijā. Pāris bija kopā divus gadus.

Dženiferas Lopesas vīrieši

Dženifera Lopesa modes nama „Reem Acra” tērpā

„American Music Awards” apmeklējumam latino dīva Dženifera Lopesa izvēlējusies tērpu no modes nama „Reem Acra” 2015. gada pavasara/vasaras kolekcijas.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press