2dienas
5stundas
28minūtes
31sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Princis Viljams atklāj, ka viņš un princese Ketrīna dala savu gultu ar vēl kādu
foto: Vida Press
Princese Ketrīna un princis Viljams šā gada 10. oktobrī.
Slavenības

Princis Viljams atklāj, ka viņš un princese Ketrīna dala savu gultu ar vēl kādu

Gerda Ansone

Jauns.lv

Karaliskais pāris, kuriem ir trīs kopīgi bērni, apprecējās 2011. gada aprīlī. Viens no prinča Viljama un princeses Ketrīnas ģimenes locekļiem ieņem īpašu vietu viņu sirdīs un arī gultā!

Princis Viljams atklāj, ka viņš un princese Ketrīn...

Ceturtdien, 17. oktobrī, apmeklējot koledžu Kornvolā (Anglijā) 42 gadus vecais princis Viljams atklāja, ka viņa kokerspaniels Orla bieži guļ kopā ar viņu un sievu Ketrīnu abu gultā.

Karaļnama fane Luīze Hārlenda, kura uz tikšanos bija līdzi paņēmusi savu suni vārdā Džeks, Kornvolas radio stacijai “Hits Radio Cornwall” pastāstīja: "[Viljams] teica, ka viņa jaunākais suns guļ kopā ar viņiem gultā. Ar viņu un Keitu." Par to informē žurnāls “Hello”.

"Viņš bija absolūti sajūsmā par manu mazo sunīti. Viņš jautāja, kādas šķirnes tas ir. Viņš vēl nekad nebija sastapis šādas šķirnes suni – viņš ir “kokerdžeks”, tāds nedaudz neparasts sajaukums," turpināja Hārlenda, kuras četrkājainais mīlulis ir kokerspaniela un Džeka Rasela terjera krustojums.

Viņa arī pastāstīja, ka princis esot izteicis komplimentu, cik “maigas” ir viņas mājdzīvnieka austiņas un izrādījis sunim “daudz mīlestības”.

Nākamā lapa: Kā ģimenē nonāca Orla?