Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Atpakaļ uzmanības centrā. Aktieri, kuri paziņoja par kino karjeras beigām, bet tad pārdomāja un atgriezās
foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
Džeina Fonda, Brendans Freizers un Kamerona Diaza.
Slavenības

Atpakaļ uzmanības centrā. Aktieri, kuri paziņoja par kino karjeras beigām, bet tad pārdomāja un atgriezās

Gerda Ansone

Jauns.lv

Kad aktiermāksla ir sirdsdarbs, ir grūti pilnībā aiziet no šī biznesa, un šie slavenie aktieri tam ir lielisks apliecinājums.

Atpakaļ uzmanības centrā. Aktieri, kuri paziņoja p...

Pēc tam, kad Keitija Beitsa 2024. gada septembrī pārsteidza fanus, paziņojot, ka loma seriālā “Matlock” būs viņas "pēdējā deja" pēc iespaidīgas piecu gadu desmitu ilgās karjeras, “Oskara” balvas ieguvēja jau vienu mēnesi vēlāk mainīja savu viedokli. "Es domāju, ka cilvēki pārprata un pieņēma, ka es došos pensijā," aktrise paskaidroja intervijā žurnālam “People”. "Es tikai gribēju pateikt, ka šobrīd ir tik labi, ka grūti iedomāties, ka varētu būt vēl labāk. Es vēlētos, lai tas turpinātos."

Pirms Beitsa ieguva galveno lomu seriāla “Matlock”, viņa žurnāla “People” reportierim sacīja, ka ir domājusi par pensiju, jo sievietēm viņas vecumā lomu piedāvājumi kļūst aizvien retāki. "Es atceros, kā piezvanīju saviem aģentiem un teicu: ‘Domāju doties pensijā, vai vismaz daļēji pensijā. Ja nevarēšu atļauties uzturēt savu māju, es to pārdošu un varbūt pārcelšos uz Ņujorku.’ Un tad parādījās šis piedāvājums. Es nespēju tam noticēt."

Turpiniet lasīt par citiem aktieriem, kuri pieņēma lēmumu aiziet no kino, bet pēc tam pārdomāja un atgriezās.  

Nākamā lapa: Džeina Fonda: atgriezās kino, kad laulība neizrādījās uz mūžu