Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Četri uz koferiem" Albānijā.

Šova "Četri uz koferiem" ceļojums Albānijā

Četras pašmāju slavenības – multimākslinieks Horens Stalbe, mūziķe Katrīna Dimanta, aktieris Mārtiņš Upenieks un dziedātāja Intrisha – ceļojumu šovā "Četri ...

TV

Pašmāju slavenības Albānijā iekrīt krāpnieku slazdos

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Ceļojumu šovā "Četri uz koferiem" grupas vadītāja lomu uzņemas multimākslinieks Horens Stalbe. Viņa ceļabiedri - digitālā satura veidotāja Intrisha, aktieris Mārtiņš Upenieks un mūziķe Katrīna Dimanta - pat nenojauš, cik ekstrēma diena viņus visus sagaida.

Pašmāju slavenības Albānijā iekrīt krāpnieku slazd...

Dodoties no Horena dienas pirmās izklaides, kas ir pseidoraftings, četrotne nolemj uzticēties navigācijai un nākamajā pilsētā nokļūt pa īsāko ceļu. Nogriežoties uz liktenīgā ceļa, kā brīdinājuma signāls par gaidāmo kalpo vecs koka tilts pāri dziļai aizai. Tas ne tikai čīkst, bet tajā ir skaidri redzami arī caurumi.

foto: Publicitātes
Šaubīgais tilts.
Šaubīgais tilts.

Ar laiku izvēlētais grants ceļš kļūst tik šaurs, ka uz tā vairs nav iespējams pat apgriezties. Pēc kāda brīža uz ceļa negaidīti parādās kāds albānis. No viņa sacītā var noprast, ka nelielu gabalu uz priekšu viņam gadījusies nelaime ar auto, tāpēc nepieciešama palīdzība, lai to izstumtu. Slavenības piekrīt, albānis sēžas mašīnā, un visi dodas ceļā. Tikai vēlāk kļūst skaidrs, ka tā ir bijusi svešinieka viltība. Izrādās, ka viņš ir īsts krāpnieks, kurš iedzīvojas uz to cilvēku, kuri nonāk uz šī bezceļa, rēķina. Viņš apzināti dzen tūristus ar auto uz priekšu, lai pēc tam pats piedāvātu palīdzību un izvilktu viņus ārā. Viņa pagalmā stāv pat traktors, jo šeit iestrēguši vairāki desmiti mašīnu.

foto: Publicitātes
Krāpnieks jau pie ceļotājiem mašīnā.
Krāpnieks jau pie ceļotājiem mašīnā.

Ja "Četri uz koferiem" dalībnieku noīrētā automašīna vairāk vai mazāk ir piemērota bezceļiem, krāpnieks bez sirdsapziņas pārmetumiem pa šo ceļu ir vedis arī tam absolūti nepiemērotas mašīnas, kurās ir ģimenes ar maziem bērniem, pēc tam par izvilkšanu pieprasot pat 400 eiro.

Negaidīti no krūmiem izlien bariņš puišu, kuri, kā nojaušams, ir krāpniecības shēmas līdzzinātāji. Iespējams, ka viņu uzdevums padarīt šo ceļa posmu neizbraucamu, jo, neraugoties uz to, ka ārā ir plus 40 grādu, pēkšņi uz ceļa parādās dziļa bedre, ko pilda ūdens. Izrādās, ka šī ir tā vieta, par kuru albānis ir runājis jau no sākuma – ka priekšā gaidāms neizbraucams posms, kur viņš par attiecīgu samaksu ir gatavs palīdzēt stumt mašīnu. Pēc albāņa teiktā, jāizbrauc vien šīs divas dubļu bedres, toties pēc tam ceļš būšot labs. Slavenības vēl nenojauš, ka tas ir tikai sākums nervus kutinošiem brīžiem…

Neiedrošina arī fakts, ka ceļa malā mētājas citu mašīnu vraki, kā arī straujiem soļiem tuvojas tumsa... Vai četrotnei izdosies veiksmīgi nokļūt galā vai arī nāksies nakšņot mašīnā? Un cik daudz naudas no viņiem centīsies izspiest “izpalīdzīgais” albānis? Tas viss lūkojams ceļojumu šovā "Četri uz koferiem" jau šo sestdien pulksten 20.30 TV kanālā "360".