Mūzika

VIDEO: leģendārais Igors Novikovs kopā ar Igoru Lingu un Sabīni Berezinu izdod jaunu dziesmu "Atmiņu ceļš"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Leģendārais mūziķis Igors Novikovs sadarbībā ar Igoru Lingu un Sabīni Berezinu izdod jaunu dziesmu “Atmiņu ceļš”, kuras stāstījumu papildina dziesmas video klips.

VIDEO: leģendārais Igors Novikovs kopā ar Igoru Li...

Nākamajā, 2025. gadā grupas “Rebel” dibinātājam - Igoram Novikovam apritēs 65 gadi, kam par godu tiek plānots jubilejas koncerts, kurā, protams, tiks izpildīti leģendārās grupas “Rebel” repertuārs, bet arī jaunas dziesmas, kuras top sadarbojoties ar Igoru Lingu un dažādiem izpildītājiem.

Nupat izdotajā dziesmā “Atmiņu ceļš” ar savu skaisto vokālu pievienojusies viena no Latvijas dziedātājām Sabīne Berezina, kura jau saņēmusi neskaitāmus komplimentus no klausītājiem.

Stāsta Igors Novikovs “Pie dziesmas “Atmiņu ceļš” visi strādāja ar lielu atdevi. Īpaši jāsaka paldies Edijam Gņedovskim un Sabīnei Berezinai. Viņi šajā dziesmā ielika ļoti daudz no sevis un tāpēc jau tā dziesma sanāca tik jaudīga. Daudzi, kas dziesmu jau dzirdējuši nebeidz  brīnīties un slavēt Sabīni. Sabīne šajā dziesmā ir parādījusi savas balss plašās iespējas.”

“Sadarbība mums izvērtusies gana radoša un produktīva”, saka Igors Linga “Kad sākām runāt par kopēju sadarbību, runājām par blūza ierakstiem, kas izskanētu latviešu valodā. Nu tas ir izdarīts! Dziesma runā par dzīves ceļu, kuru iet katrs cilvēks. Un ikvienu cilvēku šajā ceļā pavada atmiņas, jautājumi un sajūtas. Emocijas ir šī ceļa sastāvdaļa”.

Šobrīd abi Igori un Sabīne turpina strādāt studijā pie jaunām dziesmām, lai 2025. gada pavasarī varētu izlaist albumu un sarīkot Igora Novikova 65 gadu jubilejas koncertu. Koncertā skanēs jaunie skaņdarbi, no kuriem trīs jau ir publicēti: “Trumpis”, “Labi viss tev būs” un “Atmiņu ceļš”, kā arī leģendārās grupas “Rebel” labi zināmās dziesmas.