Anonīms avots: Šons "Diddy" Kombs ir daudz ietekmīgāks, nekā jūs varat iedomāties
foto: Shutterstock
Šonam "Diddy" Kombsam draud mūža ieslodzījums.
Slavenības

Anonīms avots: Šons "Diddy" Kombs ir daudz ietekmīgāks, nekā jūs varat iedomāties

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Reperim Šonam “Diddy” Kombsam ilgstoši ir bijusi ievērojama ietekme izklaides industrijā — un acīmredzot tā joprojām pastāv, pat esot aiz restēm.

Anonīms avots: Šons "Diddy" Kombs ir daudz ietekmī...

54 gadus vecais mūzikas magnāts pašlaik atrodas federālajā apcietinājumā Bruklinā, Ņujorkā, pēc tam, kad viņam divreiz tika liegta iespēja izkļūt pret galvojumu, saskaroties ar federālām apsūdzībām par cilvēku tirdzniecību seksuālām vajadzībām un vairākām civillietām. Tomēr kāds avots izdevumam "PEOPLE" norāda, ka daudzi cilvēki joprojām baidās no viņa ietekmes.

"Viņš ir ļoti ietekmīgs. Visi baidījās viņam stāties pretī," saka avots. "Pat tagad, kad viņš ir aiz restēm, viņa ietekme joprojām ir spēcīga. Mēs to zinājām jau toreiz."

Avots turpina: "Visi vienmēr to norakstīja uz viņa radošo ģenialitāti, kad runa bija par viņa apsēstību ar kontroli. Viņš ir neticami gudrs. Viņš pazīst daudzus cilvēkus un ir palīdzējis daudziem, tāpēc daudzi viņam ir parādā."

Avots arī piebilst, ka Šons “Diddy” Kombs "spēj paveikt daudz vairāk, nekā cilvēki iedomājas."

Jau vēstīts, ka apsūdzības par vardarbību nāca klajā pēc tam, kad 54 gadus vecajam Kombsam septembrī tika izvirzītas federālas apsūdzības par reketu, sazvērestību, cilvēku tirdzniecību seksuālos nolūkos un transportēšanu prostitūcijas nolūkā. Federālās varas iestādes apgalvo, ka Kombss "izmantojis, draudējis un piespiedis sievietes un citus, vadījis reketu tīklu, kas nodarbojās ar cilvēku tirdzniecību seksuālos nolūkos, piespiedu darbu, nolaupīšanu, dedzināšanu, kukuļošanu un tiesu traucēšanu starp citiem noziegumiem," kā norādīts ASV Dienvidu Ņujorkas apgabala prokuratūras paziņojumā. Viņš noraidīja savu vainu, bet viņam divreiz tika liegta drošības nauda.