Uzaugušas kopā! Selēnas Gomesas māte atklāj, ka laidusi pasaulē meitu 16 gadu vecumā
foto: Alex Berliner/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Selēna Gomesa ar mammu Mendiju Tīfiju.
Slavenības

Uzaugušas kopā! Selēnas Gomesas māte atklāj, ka laidusi pasaulē meitu 16 gadu vecumā

Gerda Ansone

Jauns.lv

48 gadus vecā Mendija Tīfija atzinusi, ka gandrīz neizjūt vecuma atšķirību ar savu 32 gadus veco meitu Selēnu Gomesu, jo viņu laidusi pasaulē, pati būdama vēl bērns.

Uzaugušas kopā! Selēnas Gomesas māte atklāj, ka la...

Selēna Gomeza piedzima teksasietes Mendijas Tīfijas un meksikāņa Rikardo Džoela Gomesa ģimenē. Mendijai bija tikai 16 gadu, kad viņa kļuva par mammu meitiņai. Kad Selēnai bija pieci gadi, viņas vecāki izšķīrās. Lai uzturētu meitu un nomaksātu rēķinus, Mendijai nācies strādāt vairākos darbos. Dziedātājai ar mammu ir siltas attiecības: Mendija ir arī viņas biznesa partnere. Popzvaigznes māte atzinusi, ka jaunībā nemaz nespēja iedomāties, cik ļoti mainīsies viņas dzīve, pusaudzes vecumā paliekot stāvoklī. "Mēs burtiski augām kopā," atzīmējusi Mendija.

Selēna Gomesa ar mammu Mendiju Tīfiju.

Selēna Gomesa ar mammu Mendiju Tīfiju

Tagad mamma ar humoru uztver to, ka viņa ir tikai 16 gadu vecāka par meitu. "Mēs jokojam, ka mums abām vienā laikā nāksies dzīvot veco ļaužu pansionātā,” viņa izteikusies intervijā žurnālam “Glamour”. Mendijai ir vēl viena meita. Greisai šobrīd ir 11 gadu. Viņa atzinusi, ka nebija viegli, kad vecākā meita jau agrā vecumā kļuvusi slavena. Selēnas māte baidījusies, ka viņai varētu nepietikt laika, lai iemācītu meitai pareizos morālos principus un vērtības.

Selēna Gomesa Parīzē 2023. gada 27. septembrī