Teilore Svifta kļuvusi par pasaulē bagātāko sievieti mūziķi
foto: Vida Press
Superzvaigzne Teilore Svifta.
Slavenības

Teilore Svifta kļuvusi par pasaulē bagātāko sievieti mūziķi

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu superzvaigzne Teilore Svifta apsteigusi barbadosieši izcelsmes popzvaigzni Riannu un atzīta par bagātāko mūziķi-sievieti pasaulē.

Teilore Svifta kļuvusi par pasaulē bagātāko sievie...

Saskaņā ar finanšu izdevuma “Forbes” pētījumiem, iepriekš šis tituls pienācās Riannai, taču tagad par bagātāko sievieti mūziķi pasaulē atzīta Teilore Svifta, kuras kapitāls sasniedz 1,6 miljardus dolāru. Iepriekš Riannas kapitāls bija novērtēts 1,7 miljardu dolāru apmērā, taču tagad tas ir samazinājies līdz 1,4 miljardiem.

Teilore Svifta par pasaulē bagātāko mūziķi atzīta tikai vienu gadu pēc tam, kad pievienojās mūziķu miljardieru rindām. “Grammy” balvas ieguvēja pagājušajā gadā ierakstīja savu vārdu vēsturē, kļūstot par pirmo mākslinieci, kura sasniegusi miljardieres statusu, galvenokārt pateicoties savai muzikālajai karjerai un koncertiem. Sviftai, kura bijusi uzmanības centrā ar rekordlielu albumu pārdošanas skaitu un fenomenālus panākumus guvušo "Eras" koncertturneju, pieder arī nekustamie īpašumi aptuveni 125 miljonu dolāru vērtībā.

Pasaulē bagātāko mūziķu sarakstā vairākas vietas zemāk ierindojas, piemēram, Bejonse ar 760 miljonu dolāru kapitālu. Viņas vīrs Jay-Z ierindojas bagātāko mūziķu saraksta augšgalā ar 2,5 miljardiem dolāru.

Svifta gatavojas atsākt savu "Eras" turneju pēc īsā pārtraukuma. Viņas pēdējais turnejas posms Ziemeļamerikā sāksies 18. oktobrī Maiami.

Teilore Svifta koncertturnejā “The Eras Tour”