Pamela Andersone bez kosmētikas Parīzes modes nedēļas laikā 2023. gada septembrī

Slavenības

Pamela Andersone atklāj, ka vairākas desmitgades cīnījusies ar depresiju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pamela Andersone pastāstījusi, ka viņai vairākas desmitgades bijusi depresija. To viņa atklāja, apmeklējot Cīrihes filmu festivālu. 57 gadus vecā aktrise festivālā prezentēja savu jauno filmu "The Last Showgirl" un arī saņēma "Golden Eye Award" balvu.

Pamela Andersone atklāj, ka vairākas desmitgades c...

Pamela atzina, ka ir laimīga, ka joprojām var strādāt un saņemt šādu balvu, un tad atklāja savas agrākās cīņas ar depresiju. "Tagad, kad atskatos, šķiet, ka es pārgāju no 'Baywatch' uz Brodveju. Es nezinu, kas notika pa vidu – viss ir vienā lielā miglā," viņa sacīja. "Es vienkārši esmu laimīga, ka esmu šeit šajā mirklī, jo domāju, ka man bija depresija vairākas desmitgades," viņa atzina.

foto: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy/ Vida Press
Pamela Andersone šogad oktobrī Cīrihes filmu festivālā.
Pamela Andersone šogad oktobrī Cīrihes filmu festivālā.

"Es nekad nebiju iedomājusies, ka būšu uz skatuves, saņemot šādu balvu. Es vienkārši vēlos turpināt strādāt. Es esmu satraukta par to, ka varu darīt vairāk," viņa piebilda.

Viņas atdzimšana sākās ar 2023. gada dokumentālo filmu "Pamela, a Love Story" un viņas memuāriem "Love, Pamela". "Es esmu daļa no popkultūras, bet tas ir gan svētība, gan lāsts. Cilvēki iemīlējās manī peldkostīma dēļ. Tas prasīja ilgu laiku, bet tagad esmu šeit," viņa sacīja, piebilstot, ka uzaugusi kā "blēņdaris bērns", un lielus sapņus viņā iedvesis viņas somu vectēvs. "Viņš patiešām veicināja manu iztēli. Viņš man lika saprast, ka tu neesi tikai savu vecāku vai nelielas dzimtās pilsētas paplašinājums," Andersone teica.

Mūžam jaunā Pamela Andersone