Eltona Džona koncerts “Arēnā Rīga” 2016. gada 15. novembrī.

Eltona Džona koncerts "Arēnā Rīga"

Eltona Džona koncerts “Arēnā Rīga” 2016. gada 15. novembrī.

Slavenības

Eltons Džons joko, ka "no viņa daudz nav palicis", jo veselības problēmu dēļ jau zaudējis vairākus orgānus

Paula Ivanova

Jauns.lv

Eltons Džons joko, ka "no viņa daudz nav palicis", jo britu mūzikas leģenda zaudējis vairākus orgānus dažādu veselības problēmu dēļ.

Eltons Džons joko, ka "no viņa daudz nav palicis",...

Mūzikas leģenda, kurš 77 gadu vecumā beidza koncertēšanu pagājušajā vasarā pēc savas pasaules turnejas "Farewell Yellow Brick Road", sirsnīgi pateicas visiem, kas viņu atbalstīja cīņā ar veselības sarežģījumiem. Atklātā sarunā pēc dokumentālās filmas "Elton John: Never Too Late" seansa 62. Ņujorkas kinofestivālā mūziķis arī stāstīja par savām kaitēm. Mākslinieks atzinās: "Godīgi sakot, no manis daudz nav palicis. Man vairs nav mandeļu, adenoīdu, nav aklās zarnas piedēkļa. Man nav arī prostatas. Man nav labās gūžas locītavas, kreisā ceļgala, labā ceļgala. Patiesībā vienīgais, kas man ir palicis paša, ir mana kreisā gūža. Bet es joprojām esmu šeit. Un es nevaru jums pietiekami pateikties - jūs esat tie, kas mani izveidojuši."

foto: BACKGRID/ Vida Press
Eltons Džons šogad septembra beigās Parīzē.
Eltons Džons šogad septembra beigās Parīzē.

Eltons arī izteica sirsnīgu pateicību savam vīram Deividam Fērnišam un viņu dēliem Zakarijam un Elijam, sakot, ka viņi padara viņu par "laimīgāko cilvēku pasaulē". Džons arī skaidroja savu lēmumu pārtraukt koncertēšanu: "Es nolēmu beigt turnejas, jo man ir 77 gadi, un esmu darījis visu, kas bija iespējams spēlējot. Esmu guvis panākumus. Bet vissvarīgākie cilvēki manā dzīvē ir Deivids, Zakarijs, Elija, mana ģimene un draugi."

Eltons Džons un Deivids Fērnišs ar dēliem brīvdienās Kapri salā 2020. gada oktobrī

Šī mēneša sākumā tika atklāts, ka Eltonam Džonam pēc smagas acu infekcijas nu ir ierobežota redze vienā acī. Lai gan viņš pārstājis koncertēt, viņš uzstājās savā zvaigžņotajā "Oskaru" ballītē martā un tiek baumots par muzikālu projektu, kas apkopotu viņa klasiskos hitus, piemēram, "Your Song", "Candle In The Wind" un "Tiny Dancer".