Romantiskas kāzas Itālijā: Rebela Vilsone un Ramona Agruma mijušas gredzenus
foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Abas sievietes saderinājās 2023. gada 14. februārī.
Slavenības

Romantiskas kāzas Itālijā: Rebela Vilsone un Ramona Agruma mijušas gredzenus

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Sestdien, 28. septembrī, laulības ostā iestūrējušas Holivudas aktrise Rebela Vilsone un latviete Ramona Agruma.

Romantiskas kāzas Itālijā: Rebela Vilsone un Ramon...

Vilsone un Agruma pirmo reizi publiski atklāja savas attiecības 2022. gada jūnijā, kad aktrise sociālajā vietnē "Instagram" ievietoja jauku abu selfiju ar parakstu: "Es domāju, ka meklēju Disneja princi... bet varbūt visu šo laiku man patiesībā bija vajadzīga Disneja princese.”

Abas sievietes salaulājās Itālijā – vietā, kur viņas devās savā pirmajā kopīgajā atvaļinājumā, kad bija kļuvušas par publisku pāri. Dažas dienas pēc attiecību oficiālās izziņošanas Vilsone publicēja fotogrāfiju, kurā abas sievietes turas rokās pie jūras Porto Červo pilsētā, ar parakstu "Ciao Bellas."

Mēnesi pirms tam Vilsone atklāja, ka viņa satiekas ar kādu un ka pāris iepazinās, pateicoties kopējam draugam. Viņa sacīja, ka pirms tikšanās klātienē viņas sazinājās pa tālruni. "Un tas bija ļoti labs veids, kā iepazīt vienai otru," viņa toreiz paskaidroja. "Tas bija nedaudz vecmodīgi — ļoti romantiski."

Vilsone un Agruma, kas ir ilgtspējīga apģērbu zīmola "Lemon Limon" dibinātāja, saderinājās 2023. gada Valentīna dienā, un Austrālijas aktrise izvēlējās pasaku cienīgu vietu lielajam notikumam. Viņa izteica priekšlikumu savai tagadējai sievai Disnejlendā.

Holivudas komiķe Rebela Vilsone un viņas mīļotā sieviete Ramona Agruma

2022. gada novembrī Vilsone sagaidīja savu meitu Roisu Lilianu ar surogātmātes palīdzību, un Agruma ir bijusi stiprs atbalsts, palīdzot viņai audzināt gandrīz divgadīgo meitu.