43 gadus vecā Heidija Kluma aizvien ir lieliskā formā. FOTO
Heidijas Klumas figūra aizvien ir lieliska. Viņa droši var konkurēt pat ar gados uz pusi jaunākām meitenēm!
Slavenības
2017. gada 20. februāris, 05:35

43 gadus vecā Heidija Kluma aizvien ir lieliskā formā. FOTO

Jauns.lv

Vācu supermodele Heidija Kluma (43) pati reklamē jaunāko apakšveļas kolekciju, ko radījusi kopā ar austrāliešu zīmolu „Bendon”.

Supermodele Heidija Kluma reiz bija viena no prestižā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” modelēm. Taču tagad viņa ar labiem panākumiem izdod pati savu apakšveļas līniju. Tā kā Heidija aizvien ir lieliskā fiziskajā formā, viņa pati arī pozē reklāmas fotogrāfijām.

Īsi pirms Valentīndienas supermodele parādījusi virkni fotogrāfiju, kurās demonstrē apakšveļu no jaunākās kolekcijas.

Heidija ir četru bērnu mamma un viņa godīgi atzīst, ka ievēro diētu ne tikai pirms svarīgām modes skatēm vai fotosesijām. „Man patīk būt labā formā visu laiku, ne tikai reizēs, kad vajag pozēt apakšveļā,” norāda Heidija. „Tā, ka man nav īpaša gatavošanās rituāla, ko ievērotu pirms fotosesijām.”

Atbildot uz jautājumu, kā viņai izdodas saglabāt labu fizisko formu, supermodele norāda, ka dzer pietiekami daudz ūdens, veselīgi ēd un cenšas vienmēr miegam atvēlēt astoņas stundas. „Tas man ne vienmēr izdodas, taču es cenšos,” precizē Kluma. „Es tāpat arī cenšos apmeklēt sporta zāli divas trīs reizes nedēļā.”

Heidija neslēpj, ka izskatīties jutekliski apakšveļas fotosesijās viņai vislabāk palīdz domas par mīļoto vīrieti, mākslas dīleri Vito Šnēbelu (30). „Es skatos fotoaparāta objektīvā un atceros savu draugu. Pat, ja mani fotografē tāds smukulītis kā Frančesko Karozini, es domāju par Vito!”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press