Kremļa “galma lakstīgala” Šamans šķiras no sievas
foto: IMAGO/SNA
Krievijas agresijas laikā Ukrainā dziedātājs Jaroslavs Dronovs (Shaman), kļuva par vienu no galvenajām Krievijas estrādes un propogandas zvaigznēm.
Slavenības

Kremļa “galma lakstīgala” Šamans šķiras no sievas

Jauns.lv

Krievu dziedātājs Jaroslavs Dronovs, kurš labāk pazīstams ar skatuves vārdu Šamans (Shaman) ir aktīvs Kremļa propagandas atbalstītājs un Z patriots. Tagad viņš iesniedzis šķiršanās pieteikumu no savas sievas Jeļenas.

Kremļa “galma lakstīgala” Šamans šķiras no sievas...

Pāris nolēma šķirties, jo Dronovam (32) ir “pārāk intensīvs darba grafiks”. Dronovs arī piebilda, ka arī Jeļenai ir blīvs darba grafiks, un tāpēc viņiem nav laika un iespēju attīstīt personīgās attiecības. Lēmums par šķiršanos tika pieņemts abu pušu vienprātībā.

Jeļena Martinova (46) ir Dronova otrā sieva, ar kuru viņš bija precējies kopš 2017. gada. No 2012. līdz 2016. gadam viņš bija precējies ar dziedāšanas skolotāju Marinu Roščupkinu, ar kuru viņam ir meita Varvara, dzimusi 2014. gadā.

Jeļena Martinova kopš 2012. gada strādāja miljardiera Ališera Usmanova uzņēmuma USM Holdings reklāmas nodaļā. Kopš 2018. gada viņa strādāja par stratēģisko komunikāciju direktora vietnieci mobilo sakaru operatorā "Megafon". Neilgi pirms laulībām ar Jaroslavu Dronovu, Jeļena šķīrās no pirmā vīra, rakstieka Aleksandra Cipkina.

Jeļena palīdzēja veidot Jaroslava publisko tēlu, piedaloties sarunās ar mediju uzņēmumiem un radio. Interesanti, ka Jeļena ir par 14 gadiem vecāka par dziedātāju.

Krievijas agresijas laikā Ukrainā dziedātājs Jaroslavs Dronovs (Shaman), kļuva par vienu no galvenajām Krievijas estrādes un propogandas zvaigznēm. Viņa vārds burtiski katru dienu parādās Krievijas ziņās.

Dronova dziesmas tiek pozicionētas kā "patriotiskas". Mākslinieks uzstājas gan lielākajās Krievijas koncertzālēs, gan Krievijas okupētajās Ukrainas teritorijās. Viņa dziesmu tekstus nesen sāka mācīt skolās un augstskolās visā Krievijā.

Tēmas