TV

Šovā "Caur ērkšķiem uz…" atklājas, ka viena dalībniece otrai reiz pārdevusi narkotikas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šova "Caur ērkšķiem uz..." jaunās sezonas pirmajā epizodē satiekam desmit dāmas, kuras nolēmušas ņemt likteni savās rokās un apliecinājušas gatavību pārmaiņām.

Šovā "Caur ērkšķiem uz…" atklājas, ka viena dalībn...

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas dalībnieces

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas dalībnieces.

Skatītāji jau varēja būt liecinieki tam, kā tiek veidotas pirmās simpātijas un kā rodas antipātijas un nesaskaņas, satika gan par godu pirmajai kopējo piedzīvojumu dienai iereibušas dalībnieces, gan tādas, kuras uz projektu ieradās, sadevušās rokās, jo dzīvē ir pāris. Drīz arī tapa skaidrs, ka Monikas un Iļjanas ceļi jau bija krustojušies. “Iļjanu es kaut kur biju redzējusi – esam iepriekš saskrējušās. Tas gan bija ļoti, ļoti sen atpakaļ. Pieņemu, ka viņa bija no manis kaut ko nelegālu pirkusi. Atcerējās mani kā pircējs,” gardi smej Monika.

Tiesa, Iļjana pirmajās iepazīšanās minūtēs ballētājas garu neizrādīja, jo no rītiem cenšoties ar savu draudzeni Viku, ar kuru šobrīd bauda romantiskas attiecības, nedzert. Kas gan būtu “Caur ērkšķiem uz…” jaunā sezona bez pirmajām antipātijām - lesbiešu klātesamība ātri vien sadusmoja Lauru. “Tās čuposies savā starpā, bet es ar tādām nē. Vīrietis ar vīrieti, un meitene ar meiteni… Nu, kas tas ir? Tas jau nav normāli! Var savā starpā, bet ne cilvēkos izrādīt to!”

Skaties “Caur ērkšķiem uz…” sesto sezonu katru ceturtdienu pulksten 21.10 kanālā “360”, kā arī sev ērtā laikā "Tet TV+".

"Caur ērkšķiem uz..." sestās sezonas atklāšanas pasākums

Otrdien, 3. septembrī, "Centrālajā stacijā Rīga" tika atklāta sestā sezona raidījumam "Caur ērkšķiem uz...".