Princis Harijs, iespējams, sajaukts ar brāli Viljamu
foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Princis Harijs arvien biežāk pavada saviesīgus pasākumus bez Meganas Mārklas.
Slavenības

Princis Harijs, iespējams, sajaukts ar brāli Viljamu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Princis Harijs piedzīvojis neveiklu mirkli, kad apmeklējot izbraucienu bez Meganas Mārklas, iespējams, tika sajaukts ar savu brāli princi Viljamu.

Princis Harijs, iespējams, sajaukts ar brāli Vilja...

Labdarības pasākumā, kurā piedalījās tādas zvaigznes kā Kamerona Diaza, Zoja Saldana, Džefs Bridžs un Pink, lai godinātu Santabarbaras pirmās palīdzības darbinieku varonību, uzstājās arī mūziķis Ričards Markss.

Pēc labdarības pasākuma dziedātājs tika redzēts sarunājamies ar Saseksas hercogu aizkulisēs, taču Marksa sieva Deizija Fuentesa kļūdaini atzīmēja prinča Viljama un princeses Keitas Midltones "Instagram" kontus, augšupielādējot fotogrāfiju ar savu vīru un Hariju no pasākuma.

Tāpat Markss, šķiet, nebija atpazinis Saseksas hercogu, kad viņš gaidīja viņu skatuves malā. Markss gāja garām hercogam, kad mūziķim tika pateikts: "Ričard, princis Harijs," un viņam tika norādīts uz hercogu.

Harijs arī uzstājās uz skatuves līdzekļu vākšanas pasākumā, lai pasniegtu balvu Santabarbaras apgabala gaisa atbalsta pilotam Lorenam Kortnijam, godinot viņa darbu. Harijs teica: “Kā jūs, iespējams, jau dzirdējāt, 22 gadu militārais dienests, vairāk nekā 10 000 lidojuma stundu un reti redz savu ģimeni, jo viņš vienmēr ir šeit un lido ar helikopteriem.”

Princis Harijs gatavojas vairākas reizes uzstāties bez sievas Meganas, tostarp doties viens transatlantiskajā ceļojumā. Parasti nešķiramais pāris ir pavadījis laiku atsevišķi kopš Harija puišu ceļojuma, lai šomēnes atzīmētu savu 40. dzimšanas dienu.