Dziedātājas Jussendo albuma "Favourite of Mine" prezentācijas koncerts

2024. gada 20. septembrī Rīgā, kinoteātrī "Splendid Palace", notika souldziedātājas Jussendo (īstajā vārdā Žanna Blagoveščenska) debijas albuma "Favourite of Mine" ...

Mūzika

FOTO: "Splendid Palace" krāšņi izskan dziedātājas Jussendo debijas albuma prezentācijas koncerts. Atnāk arī Kambalas un Valters

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē, 20. septembrī, Rīgā, kinoteātrī "Splendid Palace", notika dziedātājas Jussendo (īstajā vārdā Žanna Blagoveščenska) debijas albuma "Favourite of Mine" prezentācijas koncerts.

FOTO: "Splendid Palace" krāšņi izskan dziedātājas ...

Albuma dziesmas ir Jussendo oriģināldarbi, kas aptver gan jaunas, gan senāk rakstītas kompozīcijas. Stilistiski abums piedāvā soula, fanka, džeza un lirisku balāžu kombināciju, kas vienlaikus ir emocionāli piesātināta un stilistiski daudzveidīga, radot augstvērtīgu, melodiski bagātu un emocionāli piesātinātu repertuāru.

Koncertā piedalījās mūziķi Artis Orubs (bungas), Matīss Žilinskis (taustiņi), Kristens Kupčs (ģitāra), Olga Zaharova (tenorsaksofons), Normunds Piesis (trompete), Raivo Stašāns (saksofons), Alekss Losefs (perkusijas) un Alise Kante (bekvokāls). Īpaši jāizceļ arī vakara viesis - ugunīgais afroamerikāņu basģitārists un dziedātājs Džeimss Verts. Kā pārsteigums klausītājiem, kuru vidū bija arī bijušie basketbolisti Kristaps Valters un Kaspars Kambala, bija Raimonda Macata un Staņislava Judina pievienošanās mūziķiem uz skatuves koncerta laikā.