"Foo Fighters" līderis šokē fanus ar paziņojumu par ārlaulības bērnu. Arī agrāk viņam bijušas problēmas ar uzticību
foto: Jeremy Smith/imageSPACE/Shutterstock/ Vida Press
Grupas "Foo Fighters" rokeris Deivs Grols.
Slavenības
2024. gada 11. septembrī, 15:11

"Foo Fighters" līderis šokē fanus ar paziņojumu par ārlaulības bērnu. Arī agrāk viņam bijušas problēmas ar uzticību

Gerda Ansone

Jauns.lv

Grupas "Foo Fighters" līderis Deivs Grols šonedēļ šokējis fanus, paziņojot, ka ir kļuvis par tēvu ārlaulības bērnam un tagad strādā, lai atgūtu sievas uzticību.

"Foo Fighters" līderis šokē fanus ar paziņojumu pa...

Grupas “Foo Fighters” rokeris šonedēļ šokējis fanus, kad atzinies, ka ir atkal tētis. Visādi citādi priecīgo vēsti aizēnojis vien fakts, ka bērnu viņam dāvājusi sieviete, kura nav viņa sieva.

Grols sociālajā tīklā “Instagram” izplatījis paziņojumu, kurā teikts: “Nesen esmu kļuvis par tēvu mazai meitiņai, kura dzimusi ārpus manas laulības. Es plānoju būt viņai mīlošs un atbalstošs vecāks. Es mīlu savu sievu un savus bērnus, un daru visu iespējamo, lai atgūtu viņu uzticību un nopelnītu piedošanu.”

foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Rokeris ar sievu un meitām 2023. gada februārī "Grammy" balvu vakarā. No kreisās Hārpere, Džordina, Deivs, Ofēlija un Violeta.
Rokeris ar sievu un meitām 2023. gada februārī "Grammy" balvu vakarā. No kreisās Hārpere, Džordina, Deivs, Ofēlija un Violeta.

Taču izrādās, ka personīgajā dzīvē Deivam Grolam bijis gana daudz cita haosa, neuzticības dēļ izirušas ne vienas vien viņa bijušās attiecības.

Dženifera Lī Jangblada

1994. gadā Deivs apprecējās ar fotogrāfi Dženiferu Lī Jangbladu, bet jau 1997. gadā viņi izšķīrās. Rokeris atzina, ka ir viņu krāpis, rakstīja izdevums “The Guardian”. Tas arī novedis pie laulātā pāra šķiršanās. Publikācijā teikts, ka “atzītā neuzticība” un šķiršanās pamudinājusi no “Foo Fighters” aiziet tuvam Dženiferas draugam Patam Smīlam, kurš ar Grolu sadarbojies jau kopš grupas “Nirvana” laikiem, kad spēlēja sastāvā kā pieaicinātais ģitārists.

Arī Deivs pats bija izteicies par šķiršanos. Izdevumam “Melody Maker” viņš sacīja: “Man bija 25 gadi, mana sieva bija vēl jaunāka. Mēs nebijām gatavi precēties. Man viņas pietrūkst, viņa ir smieklīgākā sasodītā dīvaine, kādu tu jebkad esi savā dzīvē saticis. Absolūti brīnišķīga. Būtu bijis labāk, ja mēs nebūtu apprecējušies. Bet tu dzīvo un mācies.”

Dženifera Finča

Dženifera Finča 1992. gadā.
Dženifera Finča 1992. gadā.

Deviņdesmito gadu sākumā Deivam bija attiecības ar grupas “L7” basģitāristi Dženiferu Finču. Viņu šķiršanās nenotika abpusēji draudzīgi.

Luīze Posta

foto: CAMERA PRESS/Adrian Callaghan / Vida Press
Luīze Posta deviņdesmitajos gados.
Luīze Posta deviņdesmitajos gados.

Deivam un grupas “Veruca Salt” dziedātājai Luīzei Postai bija īss romāns ap 1997. gadu. Viņi satikās pēc Deiva šķiršanās no Dženiferas Lī Jangbladas. Luīze piedalījusies arī grupas “Foo Fighters” albuma “The Color and The Shape” ierakstā, ieskaņojot dažus vokālus. Taču drīz vien romantiskās attiecības izira, kad Deivs pievērsa uzmanību Holivudas aktrisei Vinonai Raiderei. Luīze gan pēc tam apgalvoja, ka abi ar Deivu spējuši saglabāt draudzīgas attiecības un uz bijušo mīļāko ļaunu prātu neturot.

Tīna Basiča

Tiek uzskatīts, ka Deivs no 1998. līdz 1999. gadam satikās ar snovborda čempioni Tīnu Basiču. Viņu romāns beidzās ap to laiku, kad Tīna salauza kāju, kā rezultātā viņas profesionālā karjera mēnešiem ilgi bija pārtraukta. Atklātībā nonāca baumas, ka Deivs viņu krāpis.

Džordina Bluma

Deivs Grols ar sievu Džordinu

Grupas "Foo Fighters" mūziķis Deivs Grols ar sievu Džordinu dodas mājup pēc restorāna apmeklējuma Kalifornijā.

Deivs kopš 2003. gada ir precējies ar TV producenti Džordinu Blumu. Viņiem ir trīs kopīgas meitas – Violeta Meja (18), Hārpere Vilova (15) un Ofēlija Seinta (10). Rokeris tagad atzinis, ka viņa ārlaulības bērna dēļ attiecības ir nestabilas.