Mūzika

Noklausies - jaunu dziesmu saviem faniem piedāvā Ieva Sutugova

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Ieva Sutugova klausītājiem dāvā dziesmu "Mēs nodejojām vasaru’", kura tapusi sadarbībā ar dziesmu autoru un producentu Ingaru Viļumu.

Noklausies - jaunu dziesmu saviem faniem piedāvā I...

Ieva saka: "Ir tās reizes, kad viss notiek viegli un ļoti plūstoši, bez sarežģījumiem, bez kreņķiem. Tieši tāda ir mūsu sadarbība ar Ingaru, tāds bija dziesmas ieraksts, rezultāts un klipa filmēšana. Šādās situācijās tu saproti, ka viss ir pareizi! Man ir tiešām liels prieks par sadarbību ar Ingaru un šīs dziesmas tapšanu, un liels paldies, ka viņš to uzticēja manai balsij. Dziesmas kodā ierakstīto vieglumu ļoti asociēju ar sevi, tāpēc arī videoklipā galvenais uzstādījums bija sekot un ļauties tam. Paldies Arvim Rodem, kas Ingara dziesmai izveidoja šo video.”

"Četru periodu cikls gadā nāk un atkārtojās tieši tik daudz reizes, cik cilvēkam ir lemts to piedzīvot. Vasara ir saulainākais un bezrūpīgākais laiks gan viena gada griezumā, gan viena cilvēka kopējā dzīves periodā. Un ja mēs to iedalītu četrās daļās, tad sanāktu......bērnība, jaunība, pusmūžs, vecumdienas. Ievai ierakstā meistarīgi izdevās radīt šo bezrūpīgi smaidošo sajūtu, kad visu, kas noticis ‘’vasarā’’, mēs varam atcerēties ar rūgti saldu prieku’’, par dziesmu un tās vēstījumu stāsta tās autors Ingars Viļums.