Trakā pasaule

Kaķis atgriežas pie šokētajiem saimniekiem pēc savas kremācijas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

“Augšāmcēlies” kaķis pārsteidza savus saimniekus Lielbritānijā, atnākot mājās četras dienas pēc savas “kremācijas”.

Kaķis atgriežas pie šokētajiem saimniekiem pēc sav...

Kamēr Ziemeļjorkšīras iedzīvotāja Nikija Naita ar ģimeni atpūtās Turcijā, viņai uzrakstīja kaimiņi, stāstot, ka ģimenes kaķis Teds atrasts noslīcis kaimiņu dīķī. “Man nācās par to pateikt vīram un mūsu četriem bērniem, un mēs visi bijām absolūti satriekti, jo Teds ir pilnvērtīga personība un iemīļots mūsu ģimenes loceklis,” atzina Naita.

Izmantojot ārdurvju kameru, kaimiņi parādīja viņai kaķa ķermeni. “Tas bija tāds šoks. Viņi turēja kaķi, kurš man šķita kā Teds. Tas bija briesmīgi,” atzina Naita. Būdama ārzemēs, viņa sazinājās ar “Heavenly Pets Crematorium”, lai savāktu Teda ķermeni un to kremētu.

Liels bija viņas pārsteigums, kad pēc četrām dienām viņai piezvanīja kopēja, kura bija nolīgta pieskatīt Tedu un viņa māsu Mūšu: Teds ir tikko ienācis pa durvīm, it kā nekas nebūtu noticis!
“Sākumā es tam neticēju,” atzina Naita. Ātri noorganizējot videozvanu, viņa pārliecinājās, ka mājās atgriezies kaķis tiešām ir Teds, un viņa samaksājusi 130 mārciņas par sveša kaķa kremāciju. Kad viņa pēc atgriešanās mājās devās uz krematoriju, tur viņu gaidīja urna ar uzrakstu “Nav mirušais Teds”.

Ģimenei pagaidām nav izdevies noskaidrot, kam piederējis kremētais kaķis. “Mēs domājam, ka tas bija klaiņojošs kaķis, iespējams, dzīvoja fermā. Mūs mierina doma, ka nodrošinājām viņam pienācīgu izvadīšanu.”

Kamēr pati ģimene ir laimīga par Teda “augšāmcelšanos”, pats runcis neliekas traucēties. “Viņš absolūti neko nenojauš. Mēs joprojām redzam viņu ejam uz kaimiņa dārzu, tādēļ mums nākas iet un viņu savākt, jo, vai ziniet, mēs nebūt negribam, lai viņš nokļūst dīķī.”

Savukārt “Heavenly Pets Crematorium” direktore Vikija Krolena paziņojusi, ka saņemto naudu ziedos vietējam kaķu glābšanas centram.