"Instrumenti" jaunā albuma "Runā Rīga" atklāšanas koncerts.

"Instrumenti" jaunā albuma "Runā Rīga" atklāšanas koncerts

Rīgas cirkā 22. augustā notika grupas "Instrumenti" jaunā albuma "Runā Rīga" atklāšanas koncerts.

Slavenības
2024. gada 10. septembrī, 06:36

Gustavs Terzens ar šķirto sievu vienā koncertā. Viņš ar bērniem, viņa - ar jauno mīļoto

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Radio un TV personība Gustavs Terzens uz grupas "Instrumenti" jaunā albuma prezentācijas koncertu Rīgas cirkā gāja kopā ar atvasēm, savukārt viņa bijusī sieva un bērnu mamma čelliste Undīne Balode pasākumu baudīja ar jauno mīļoto Raimondu Blisiņu, kam, starp citu, vizuāli ir izteikta līdzība ar mūziķes eksvīru.

Gustavs Terzens ar šķirto sievu vienā koncertā. Vi...

Kā sarēķinājis žurnāls "Kas Jauns", ka Gustavs un Undīne aizvien būtu precējušies, šā gada 15. augustā viņiem būtu apritējusi kāzu devītā gadadiena. Kad 2015. gadā viņi salaulājās, abu ģimenē jau auga meita Grieta, kam tolaik bija septiņi gadi, un divgadīgs dēliņš Fricis. Pirms dažiem gadiem Gustava un Undīnes laulība izira, un viņi gādīgi dala rūpes par atvasēm, taču paši vairs nav kopā. Laiks skrien neticami ātri, un vislabāk tas redzams, skatot, kā izaug bērni! Ejot uz grupas "Instrumenti" jaunā albuma "Runā Rīga" atklāšanas koncertu, Gustavam Terzenam līdzās bija abi bērni – Grieta (16), kas izaugusi par īstu skaistuli un ir apbrīnojami līdzīga savai mammai, un Fricis, kas nu jau ir brašs vienpadsmitgadnieks.

foto: Inta Mengiša
Gustavs Terzens ar dēlu Frici un meitu Grietu.
Gustavs Terzens ar dēlu Frici un meitu Grietu.

"Kas Jauns" ievēroja, ka šo pašu pasākumu apmeklēja arī Gustava bijusī sieva grupas "The Sound Poets" čelliste Undīne Balode. Viņa notikumu baudīt ieradās ar savu jauno mīļoto vīrieti Raimondu Blisiņu, kas gan pēc auguma aprisēm, gan bārdas dēļ vizuāli šķiet ļoti līdzīgs mūziķes bērnu tēvam.

foto: Mārtiņš Ziders
Undīne Balode ar mīļoto vīrieti reperi Raimondu Blisiņu.
Undīne Balode ar mīļoto vīrieti reperi Raimondu Blisiņu.

Starp citu, arī Raimonds, kurš Maskavā savulaik studējis kino režiju, ir muzikāls vīrs: repmūzikas cienītāji viņu atpazīst kā MC Bārda, kas 2018. gadā ar albumu "Nakts bērns" pat bija nominēts mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta mikrofons" kategorijā "Labākais hiphopa albums". Blisiņš strādā, arī vadot pasākumus un spēli "Mafija", un līdztekus visam jau vairākus gadus studē teoloģiju Lutera akadēmijā.