Ieva un Jana - kādas ir māsu Duļevsku attiecības?
foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Māsām ir piecu gadu starpība. Jana ir jaunākā.
Slavenības
2024. gada 14. septembrī, 07:54

Ieva un Jana - kādas ir māsu Duļevsku attiecības?

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Ieva Duļevska uzsākusi jauna darba gaitas, bet pagaidām no savas māsas TV raidījumu un pasākumu vadītājas Janas Duļevskas šos jaunumus paturējusi noslēpumā.

Ieva un Jana - kādas ir māsu Duļevsku attiecības?...

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", Ieva Duļevska pievienojusies Latvijas Tehnoloģiskā centra atbalsta un darba komandai kā projektu konsultante. “Šobrīd jau esam sākuši aktīvu kampaņu, lai Latvijas mazajiem un vidējiem uzņēmējiem sniegtu atbalstu inovatīvu produktu popularizēšanā,” savus jaunos pienākumus ieskicē Ieva Duļevska. Tāpat arī viņa darbojas organizācijā "Eņģeļa sirds", kas nodarbojas ar talantīgu jauniešu atbalstu. Taču pagaidām par savu jauno nodarbošanos Ieva nav atklājusi ne draudzenēm, ne savai māsai Janai. “Es jau vēl tikai dažas nedēļas esmu šajā projektā, tāpēc, godīgi sakot, tas vēl ir noslēpums,” viņa piebilst.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ieva Duļevska.
Ieva Duļevska.

Taujāta, vai pārspriež ikdienas gaitas un nodarbošanos ar māsu Janu, Ieva atzīst, ka dalās jau teju ar visu: “Bet katrai no mums ir savs darbs un savas intereses. Protams, viņa atbalsta mani, es viņu. Mēs viena par otru stāvam un krītam. Kad varēšu palielīties ar reālu rezultātu, domāju, Jana būs pirmā, kas pateiks: “Malacis!” Tāpat arī otrādi – es viņu vienmēr atbalstīšu. Mēs esam komanda!”

Allaž atraktīvā Jana Duļevska

Allaž atraktīvā Jana Duļevska.