Kanjes Vesta sievas Bjankas Censori stils, kas nepazīst robežu

Slavenības
2024. gada 10. septembrī, 05:34

Kas ir Kanjes Vesta efektīgā sieva Bjanka Censori? Lūk, viss, ko jums par viņu vajadzētu zināt

Gundega Vainovska

Žurnāls "Kas Jauns"

Amerikāņu reperis Kanje Vests jeb Je (47) šokēja pasauli, apprecoties tikai mēnesi pēc tam, kad 2022. gada nogalē bija oficiāli nokārtojis šķiršanos no sievas un savu četru bērnu mātes realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas.

Kas ir Kanjes Vesta efektīgā sieva Bjanka Censori?...

Jau kopš attiecību ar pretrunīgi vērtēto reperi Kanji Vestu sākuma modele Bjanka Censori piesaistījusi sabiedrības uzmanību ar savu frivolo ģērbšanās stilu. Viņa sabiedrībā visbiežāk redzama izejam zeķubiksēs un topiņā, kas līdzinās krūšturim, nereti arī caurspīdīgam – kur viss intīmais ir redzams kā uz delnas. Daudzi fani lēš, ka Bjanka pakļaujas vīra vēlmēm un pati nejūtas ērti, staigājot pa ielu puskaila. Ārvalstu plašsaziņas līdzekļos vairākkārt ticis rakstīts, ka arī Bjankas vecāki nav sajūsmā par to, kā uz ielas izskatās viņu meita. Tēvs šā gada pavasarī bija nobriedis nopietnai sarunai ar znotu, taču vēsture klusē, vai tā ir notikusi. Iespējams, ka Vests vispār aizvien nav apciemojis sievastēvu viņa dzimtajā Austrālijā.

Skatoties uz uzmanību alkstošo pārīti, šķiet, ka Bjanka atstāj vieglas uzvedības sievietes iespaidu, tāpēc pārsteigums ir jo lielāks, uzzinot, ka patiesībā jaunā sieviete ir ļoti izglītota. Viņa ir ieguvusi bakalaura un maģistra grādu arhitektūrā Melburnas Universitātē un strādā Kanjes uzņēmumā "Yeezy".

Nākamā lapa: Draudējis cietums un izraidīšana