Selēna Gomesa ir kļuvusi par miljardieri
foto: REUTERS/SCANPIX
Aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa.
Slavenības
2024. gada 7. septembrī, 16:13

Selēna Gomesa ir kļuvusi par miljardieri

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/BBC

Selēna Gomesa ir oficiāli pievienota miljardieru sarakstam. 

Selēna Gomesa ir kļuvusi par miljardieri...

Saskaņā ar “Bloomberg” 32 gadus vecā aktrise un dziedātāja ir nopelnījusi 1,3 miljardus dolāru. Tiek ziņots, ka lielākoties tas ir pateicoties viņas “Rare Beauty” kosmētikas uzņēmuma, kuru viņa dibināja pirms pieciem gadiem.

Zīmola panākumi ir padarījuši viņu par vienu no jaunākajām sievietēm, kuras pašas spēkiem ir kļuvušas bagātas, līdzās tādām personībām kā Teilore Svifta un Rianna. “Rare Beauty” vaigu sārtumi un lūpu tinte ir guvuši lielu atzinību sociālajos tīklos. Pēdējo 12 mēnešu laikā (līdz februārim) neto pārdošanas apjoms ir sasniedzis 400 miljonus ASV dolāru (aptuveni 353 miljonus eiro).

Gomesa arī ir nopelnījusi desmitiem miljonu dolāru sadarbojoties ar tādiem zīmoliem kā “Louis Vuitton”, “Coach” un “Puma”, raksta “Bloomberg”. Par lomu “Hulu” hita seriāla “Only Murders in the Building” aktrise ir nominēta  “Emmy” balvai un par katru sezonu viņa ir saņēmusi vismaz 6 miljonus dolāru. Seriālam ir četras sezonas, un ir paredzēts, ka būs arī piektā sezona. Šis ir tikai neliels uzskaitījums, jo slavenība ir nopelnījusi naudu arī ar daudziem citiem saviem sasniegumiem.

Gomesa jau gandrīz trīs desmitgades ir uzmanības centrā. Daudzi cilvēki atpazīst viņu kā Aleksas Russo atveidotāju Disneja seriālā "Wizards of Waverly Place". Dziedātāja pagājušajā gadā kļuva par populārāko sievieti sociālā tīklā “Instagram”. Viņai ir vairāk nekā 424 miljoni sekotāju, savukārt pop-zvaigznei Teilorei Sviftai 283 miljoni.