Putina atbalstītājas Larisas Doļinas dzīvokļa izkrāpšanas sāgai nav beigu
foto: Picvario Media, LLC / Alamy/ Vida Press
Larisa Doļina 2022. gadā.
Slavenības
2024. gada 4. septembrī, 05:36

Putina atbalstītājas Larisas Doļinas dzīvokļa izkrāpšanas sāgai nav beigu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kopš aprīļa Vladimira Putina atbalstītāju Larisu Doļinu vajājuši krāpnieki. Rezultātā krievu estrādes zvaigznei nodarīti zaudējumi vairāk nekā miljons eiro apmērā.

Putina atbalstītājas Larisas Doļinas dzīvokļa izkr...

Dziedātāja zaudēja Maskavas dzīvokli, kura vērtība ir 112 miljoni rubļu (apmēram 1,2 miljoni eiro). Šobrīd viņa cenšas apstrīdēt nekustamā īpašuma pārdošanu sievietei vārdā Polīna Lurjē. Tomēr Lurjē sevi uzskata par pilntiesīgu mājokļa saimnieci.

"Larisa Doļina, kura Maskavas centrā zaudēja dzīvokli, apsūdzēja likumīgo pircēju naivumā, neapdomībā un nemitīgā spiešanā. Teica, ka nav bijusi pietiekami modra, pērkot, nav uzdevusi jautājumus, un šobrīd liek viņai atbrīvot mājokli," stāstīja avots.

Jāpiebilst, ka mājoklis pārrakstīts uz Poļinu Lurjē jūnija beigās. Savukārt no darījuma iegūto naudu krāpnieki izvilinājuši no Larisas Doļinas... atliek tikai minēt, kā dziedātāja vispār pakļāvusies visam šim notikumam, raksta "Starhit".

Šobrīd apcietinājumā atrodas kurjers, jogas trenere Anžela Ciruļņikova. Sieviete apgalvo, ka pati ir upuris, jo viņa pat nevarēja iedomāties, kas ir posms noziedzīgā ķēdē, 68 gadus vecās zvaigznes naudu pārceļot uz ļaundaru kontiem.

"Man nebija aizdomu, ka tie ir krāpnieki, ka es piedalos kaut kādās mahinācijās. Kādā dienā man piezvanīja iestādes darbiniece un teica, ka viņai man ir neliels pārsteigums - tikšanās ar ļoti slavenu cilvēku. Es atbraucu. Tur bija Larisa Doļina. Man teica, ka viņai tagad ir finansiāli sarežģījumi, notiek kaut kāda izmeklēšana. Palūdza, lai atnesu viņai somu. Mēs sasveicinājāmies. Viņa iedeva man lielu maisiņu. Ļoti smags. Biju patīkami pārsteigta par tikšanos ar Larisu Doļinu. Paņēmu maisiņu un devos uz mašīnu," pratināšanā stāstīja Ciruļņikova.

Kopumā Larisu apmānīja par 200 miljoniem rubļu (apmēram 2,4 miljoni eiro) - bez naudas dzīvoklim viņai tika nozagti arī ietaupījumi. Tagad dziedātāja dara visu, lai atgūtu finanses. Tāpat Doļina plāno saņemt valsts aizsardzību sev, meitai un mazmeitai saistībā ar pieaugošajiem draudiem.