FOTO: Breds Pits ierodas uz Venēcijas kinofestivālu ar mīļoto Inesi de Ramonu
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com/ Vida Press
Breds Pits un Inese de Ramona Venēcijā.
Slavenības
2024. gada 3. septembrī, 10:24

FOTO: Breds Pits ierodas uz Venēcijas kinofestivālu ar mīļoto Inesi de Ramonu

Gerda Ansone

Jauns.lv

Holivudas aktieris Breds Pits (60) kopā ar mīļoto Inesi de Ramonu (34) ieradies Itālijā, kur šobrīd notiek Venēcijas kinofestivāls. Paparaci nofotografējuši pāri, kad tas pastaigājās pa piestātni. Savukārt vēlāk Inese pavadīja mīļoto uz filmas “Vilki” (“Wolves”) pirmizrādes pasākumu, kur sarkanā paklāja izgājienu kamerās iemūžināja fotogrāfi no visas pasaules.

FOTO: Breds Pits ierodas uz Venēcijas kinofestivāl...

Pastaigai Venēcijā Breds Pits bija izvēlējies melni dzeltenas rūtainas bikses un baltu kreklu. Koptēlu viņš papildinājis ar sev ierastajām aviatoru stila saulesbrillēm un gaiši dzelteniem apaviem. Savukārt Inese bija ģērbusies garos smilškrāsas svārkos ar platu jostu un baltā T kreklā, kam pieskaņojusi saulesbrilles un augstpapēžu laiviņas.

Breds Pits un Inese de Ramona Venēcijas kinofestivālā 2024

Kinofestivālā Pits ieradies, lai reklamētu savu jaunāko filmu “Vilki” (“Wolves”), kurā galvenajās lomās ir viņš un Džordžs Klūnijs. Filmas pirmizrādes vakaru apmeklēja arī Klūnijs ar sievu cilvēktiesību advokāti Amalu Klūniju.

Venēcijas kinofestivāla atklāšana notika aizvadītajā nedēļā. Tās galvenā zvaigzne bija aktrise Andželina Džolija, kura bija ieradusies, lai reklamētu savu jaunāko filmu “Marija” (“Maria”), kas stāsta par leģendāro operas dīvu Mariju Kallasu. Breda Pita šķirtā sieva jau paspējusi radīt spekulācijas par it kā esoš romānu ar reperi Akalu, ar kuru kopā viņu nofotografējuši reportieri. Paziņas gan vēlāk apliecinājuši, ka baumām nav pamata, jo abi esot tikai draugi.  

foto: Gian Mattia D'Alberto/LaPresse/Shutterstock/ Vida Press
Breds Pits un Inese de Ramona filmas "Wolves" pirmzirādes vakarā Venēcijas kinofestivālā.
Breds Pits un Inese de Ramona filmas "Wolves" pirmzirādes vakarā Venēcijas kinofestivālā.

Zīmīgi, ka Venēcijas kinofestivāla organizatori apzināti pasākumus saplānojuši tā, lai Džolija un Pits nesatiktos. To atzinis festivāla mākslinieciskais vadītājs Alberto Barbera. Bijušo laulāto attiecības joprojām ir saspringtas. Daudzus gadus viņi cīnījās par aizbildniecību pār bērniem un joprojām turpina tiesāties par “Château Miraval” vīna darītavu. Starp citu, pārim pietuvināti avoti apgalvo, ka Breds un Inese de Ramona pusi vasaras pavadījuši šajā vīna darītavā Francijā. Aktiera mīļotā ir Losandželosā dibinātā juvelierizstrādājumu zīmola “Anita Ko” viceprezidente. Pirms attiecībām ar Bredu Pitu Inese bija precējusies ar seriāla “Vampīra dienasgrāmatas” (“The Vampire Diaries”) aktieri Polu Vesliju. 2022. gada februārī viņi oficiāli iesniedza laulības šķiršanas pieprasījumu. Pirmo reizi par Ineses de Ramonas un Breda Pita romantiskajām attiecībām kļuva zināms 2022. gada novembrī.

foto: Cobra Team / BACKGRID/ Vida Press
Breds Pits un Inese de Ramona pastaigā Venēcijā.
Breds Pits un Inese de Ramona pastaigā Venēcijā.